Posted on

Si predstavljate, da bi poznali odgovore na vsa zastavljena vprašanja, življenje prav gotovo ne bi bilo več tako zanimivo popotovanje kot sedaj. Med nami pa so vseeno nekateri ljudje, kot je recimo  sibila, ki vam na določenem področju lahko zelo omagajo z svojimi uvidi, ki vam jih podajo v eni od oblik, ki ga ima vedeževanje.

vedeževanje

S sposobnostjo energijske zaznave se rodimo vsi, zaradi vplivov okolja se nam določene sposobnosti zaprejo, saj nas okolje postavi v določen družben kalup, imamo pa ljudi, ki te darove s pridom razvijajo tekom življenja, zato lahko rečemo, da je vedeževanje sposobnost branja energije ter sporočil preko izbranih orodij. Ta orodja pa so lahko preroške karte, ptičja peresa, živali, rune, itd., izbira sporočilnega orodja je široka. Sporočila, ki so nam predana ko se odločimo za vedeževanje pa so vezana lahko na pretekle dogodke, uvide v našo prihodnost, sporočila naših pokojnih, tu energijski svet nima omejitev. V današnje svetu, je novica, da smo vsi med seboj povezani in del iste celote vedno glasnejša prav tako so ljudje vedno bolj odprti za tako imenovana sporočila iz onstranstva.

V življenju nam vedeževanje lahko zelo pomaga, prav v težkih izgubah naših ljubljenih, ko ostanemo brez zaključka, morda ogovora kaj in kako naprej, ali čemu je namen določene izkušnje. Potrebno se je zavedati tudi zakona privlačnosti, ki so ga v zadnjih letih tako zelo izpostavili, je pa osnovno energijsko delovanje povezano prav z njim. Določeni dogodki so del našega življenja in so bili začrtani že pred našim prihodom na ta svet, še vedno pa nam ostaja svobodna volja, ki nam daje moč in svobodo pri odločitvah v našem življenju, kdaj in kje bomo zavili je prepuščeno nam. Kot smo rekli pa nam vedeževanje s svojimi uvidi na tej poti lahko pomaga. V kolikor se odločate za vedeževanje so obrnite na izkušenega preroka z dolgoletnimi izkušnjami, saj vam lahko pojasni marsikatero situacijo v vašem življenju.