Posted on

Ker imajo zunanja garažna vrata velik vpliv na celostno vizualno podobo vašega celotnega objekta, je pomembno izbrati takšna, ki se skladajo z okoljem ter ustrezajo našemu osebnemu okusu. Pomembno je, da objekt ščitijo pred izgubo toplote ter energije, še bolj pa je pomembno, da nepovabljenim obiskovalcem onemogočajo prost vstop. Obenem morajo uporabniku nuditi enostaven ter avtomatiziran dostop  v vseh vremenskih pogojih.

Rolo garažna vrata z vgrajenim električnim avtomatskim sistemom uporabniku nudijo maksimalno varnost ter udobje uporabe. So enostavna za upravljanje, z daljincem ali brez njega, zasedejo zelo malo prostora na stropu ter so zato primerna tudi za manjše garaže. Rolo garažna vrata je mogoče prilagoditi posameznemu uporabniku – zato so velikost, barva ter izgled popolnoma odvisni od posameznikovih preferenc ter želja. Običajno imajo poseben rebrast izgled, ki poskrbi, da se prilagajajo tako modernim, kot tudi bolj tradicionalnim starejšim gradnjam.

rolo garažna vrata

Zakaj rolo garažna vrata?

Ker so cenovno dostopna ter odporna. Za ugodno ceno uporabniku nudijo visoko kakovost, udobje uporabe ter zanesljivost in varnost. Na pogled bodo izboljšala videz vaše stavbe ter ga naredila bolj klasično-elegantnega. Poskrbela bodo, da se bo zmanjšal čas, ki ga porabite za vzdrževanje starih vrat, saj ne potrebujejo nobenih posebnih vzdrževalnih del. So zelo funkcionalna ter vam omogočajo enostaven prehod iz zunanjosti v notranjost objekta ter obratno. Avtomatizirana rolo garažna vrata so opremljena tudi z motorjem, ki je povezan z daljincem. Tako lahko vsak družinski član dobi svojega daljinca, ki ga lahko priklopi na svoj obesek za ključe. Vrata v garažo lahko tako odpre kar iz svojega avtomobila, kar je še posebej prikladno v mrzlih zimskih mesecih, ko zunanje temperature padejo krepko pod ničlo. Na ta način se boste izognili tudi močnim nalivom dežja ter snegu. Ker so izdelana iz kakovostnega materiala, omogočajo visoko toplotno in zvočno izolativnost. Tako ne boste po nepotrebnem izgubljali toplote v garaži. Ker delujejo popolnoma tiho, ne bodo motile vaših vsakodnevnih dejavnosti, hkrati pa ne bodo moteča za okolico v kateri bivate.

Rolo garažna vrata so odlična izbira za vsako garažo. Ker ne zasedejo veliko prostora, omogočajo enostavno namestitev na hiše z neravnim dvoriščem ali dovozom. Med odpiranjem se namreč dvigajo, tako pa ne zasedejo nobenega prostora v zunanjem prostoru. Ne morejo se povesiti ali kako drugače poškodovati, saj so zelo odporna na udarce ter vse vremenske in temperaturne spremembe.