Posted on

Prsna črpalka je dobra rešitev za nekaj težav, ki nastanejo lahko ob rojstvu otroka, vendar se prsna črpalka ne uporablja dolgo časa, le toliko, dokler otrok sam ne začne sesati mamino mleko, zato je bolje, da jo najamete, kot kupite, ker je to ceneje. To je še posebej dobro za mlade družine, ki imajo že tako velike stroške, ki jih težko zmorejo in jim najem otroške opreme res pomaga, da prebrodijo prva leta otrokovega življenja. Dobra novica je, da lahko najamete skoraj vse za svojega otroka samo za tisto obdobje, ko to potrebujete in nato vrnete opremo nazaj.

 prsna črpalka

Prsna črpalka je večkrat nujna za to, da otrok dobi mamino mleko, če to ni dostopno. To je pa lahko v več primerih in sicer lahko gre za zdravstvene težave ali pa da ima sam otrok določene težave, zaradi česar ga je treba bolj spodbujati k temu, da sesa mleko. V tem primeru mama izčrpa mleko iz prsi in otrok dobi sveže mleko takrat, ko ga potrebuje. Z njim ga lahko hrani oče ali kdo drug.

Sami pa veste, da je lahko prsna črpalka, če jo kupite kar draga investicija, vendar po jo potrebujete, še posebej tiste bolj zmogljive in boljše. Vendar obstaja rešitev, saj se prsna črpalka lahko tudi najame, kar je super novica. Uporabljali jo boste verjetno le nekaj tednov ali mesecev in nato jo boste enostavno vrnili, ko je otrok ne bo več potreboval. Tako boste rešili to zadevo, ker ne veste, kako dolgo jo boste potrebovali, morda niti ne preveč dolgo.

Ko najamete črpalko, boste lahko tudi izbirali med več modeli, ker vsaki mami ne ustreza vsaka črpalka. Enostavno jo naročite takrat, kot jo potrebujete in če ne veste, se posvetujte s svetovalcem. Že v treh dneh jo boste dobili na dom in jo začeli uporabljati, kar je lahko hitreje, kot bi jo kupili. Po dogovoru, če je nujno, jo boste lahko prejeli še hitreje in vaša težava bo rešena v trenutku.