Posted on

Imate apartma, ki bi ga radi oddajali preko Airbnbija? Če da, potem ga morate objaviti na spletu. Zakaj in kako odpreti Airbnb profil, pa izveste v nadaljevanju. Pomembno je, da poleg registracije svoj Airbnb profil tudi pravilno in čim bolje oblikujete. Slednje zahteva nekaj strokovnega znanja o spletnem oblikovanju in digitalnem marketingu, zato bo najbolje, da Airbnb profil zaupate profesionalcem, ki bodo svoje delo opravili tako, da boste na platformi tudi uspešni pri oddajanju apartmaja. V agenciji za oddajo apartmajev OptimaPlus d.o.o. svoje delo jemljejo zelo resno in vsem naročnikom pomagajo do najboljših možnih rezultatov. Namesto vas opravijo vse storitve, ki so del uspešnega oglaševanja na spletu in tako poskrbijo za večjo zasedenost vaših ponujenih nastanitev.

Airbnb profil
Airbnb profil izpolnite natančno in do potankosti.

Kako odpreti Airbnb profil
Odprtje Airbnb profila sicer res ni nobena umetnost. Najprej odprete profil za gostitelja, kamor naložite kakovostne fotografije ter privlačen opis ponujene nastanitve. Pomembno je, da izpostavite, kaj ponujate in zakaj naj se gost odloči za vašo nastanitev. Svojo nastanitev poimenujte tako, da bo to še dodatno privabilo uporabnike. Na prvi pogled je to zelo enostaven postopek prijave, a v večini primerov se izkaže, da že nekaj manjših napak privede do oglasa, ki ne pritegne gostov, kot bi si želeli.

Pri odprtju Airbnb profil vam lahko pomaga OptimaPlus d.o.o., ekipa vam bo do podrobnosti‘sfrizirala’ profil in ga namesto vas tudi vodila, če si to želite. Sproti je treba spremljati trende spletnega oglaševanja in jim tudi slediti, zato če se na te stvari ne spoznate, je najbolje da vam profil vodi profesionalno podjetje, da bo vaš Airbnb profil prinesel želene rezultate. Še preden pa se podate na poslovno pot gostitelja, morate izpolnjevati nekaj pomembnih dolžnosti. Pri FURSu morate registrirati oddajanje nastanitev preko Airbnbja ter seveda plačevati davek. To je pomembno, da ne pridete navzkriž s trenutno veljavno zakonodajo.