Posted on

Prenosnik Honor Magic Book so super alternativa računalnikom Apple, ki so bistveno dražji. Njihovi procesorji pa so AMD, ki so vedno bolj priljubljeni in uporabljani, saj so zanesljivi in hitri in imajo kar 6 sredic. Prenosnik Honor Magic Book je zakraljeval na trgu lani in se je prijel do danes. Odlikuje ga tudi super zmogljiva grafična kartica Radeon Graphics, ki omogoča računalniku hitrejše delovanje ter odzivanje tudi za igrice ali grafiko in video. Ima tudi zelo kakovosten zaslon FullView, na katerega se vidi zelo jasno in z veliko ločljivostjo, zato slike prikaže izjemno lepo.

Honor Magic Book

Prenosnik Honor Magic Book ima lahko kar 16 gB pomnilnika ter hiter in dokaj velik hard disk, torej trdi disk, na katerega se podatki trajno shranijo z veliko hitrostjo in jih tudi pomnilnik hitro bere. Je zelo tanek zato je primeren za prenašanje naokoli, za delo na terenu in je tudi lahek, saj ne tehta niti dva kilograma. Dobra novica je to, da se baterija hitro polni in drži kar 11 ur brez priklopa. Idealno za na pot.

Prenosnik Honor Magic Book ni tako drag kot je na primer Apple, dobite ga že za 700 tisočakov, kar je za tako zmogljiv in hiter računalnik ugodna  cena. Sploh, če ga boste uporabljali za delo in posel. Splača se vam ga nabaviti, če delate s fotografijami, grafiko lai videom, če delate reko spleta, kar je zelo zmogljiv in odziven. Ker ima prenosnik Honor Magic Book tudi zmogljivo grafično kartico, je primeren tako za resno delo za grafike in multimedijce kot tudi za igračarje, ki potrebujejo hiter, odziven računalnik in ekran.

Podjetje Honor se zadnja leta vse bolj uveljavlja na evropskem trgu predvsem s kakovostnimi telefoni, ekrani, televizijami in tudi s prenosniki. Njihova blagovna znamka je zagotovilo, da boste prejeli res kvaliteten in trajen izdelek brez večjih napak ali težav. Odločitev zanj je vedno dobra.