Posted on

Odkup starega železa za vas pomeni čisto okolje in zaslužek, kar si poglejte tukaj https://www.odkup-bakra.si/odkup-zeleza/ in naročite odvoz železnih predmetov, ki jih ne potrebujete. Če imate doma ali v podjetju, kje na podstrešju, v garaži, gospodarskih poslopjih, delavnici ali v podjetju staro železo, ki se vam valja naokoli, vam jemlje prostor, ga pordajte. Danes je odkup starega železa izjemno lahko, ker ga ocenijo, po potrebi razrežejo, naložijo in odpeljejo, vi pa dobite denar na račun ali v gotovini. Tako boste imeli porjavljeno okolico ter več denarja v žepu.

odkup starega železa

Za podjetja je odkup starega železa rešitev za zmanjšanje stroškov nabave surovin, če imate proizvodnjo, ki temelji na tej kovini. Prodate lahko seveda tudi stare stroje, prikolice, lestve, ograje, žeblje, ostanke proizvodnje, opilke in podobno. Tudi na kmetijah se najdejo stari železni vozovi, drogovi, stroji, verige in posode, ki vam gotovo delajo navlako in kazijo zunanji izgled stavb.

Zakaj se ne bi odločili za odkup starega železa, ker boste tako imeli dvojni profit v žepu in kar se tiče okolice, ki bo super izgledala. Ne bo vam treba nikamor iti, ker pridejo do vas. Tudi ne potrebujete strorjev ali žag in dodatne pomoči za to, da bi odpeljali velike železne izdelke. S tem tudi pomagate naravi, da ostane čista in tako bo tudi naša podtalnica neoporečna ter super za uživanje.

Koliko boste dobili za odkup starega železa je odvisno predvsem od cene železa na borzi in ta se spreminja vsak dan. Zato ni konstantna se pa giblje za čisto železo nekje okoli 30 centov za kilogram, kar je precej in boste kar dobro zaslužili. Zato nekateri prosijo za odpadno železo in ga z veseljem prodajo namesto vas, kar je škoda. Imejte profit vi in ne nekdo drug. Zato se tudi ne trudite peljati kovino na odpad, ker boste na izgubi. Poskrbite raje za sebe.