Posted on

Potrebujete nalepke, ki so nekaj posebnega, potem vam lahko priskoči na pomoč podjetje Artis linija d.o.o. ki izdeluje različne etikete oz. nalepke po željah svojih strank. Omenjeno podjetje je specializirana tiskarna, ki se ukvarja izključno s tiskom samolepilnih nalepk oz. etiket za različne potrebe. Za zagotavljanje največje možne kakovosti nalepk, kratkih dobavnih rokov in konkurenčnih cen nenehno optimizirajo proces izdelave etiket. Z izbranimi dobavitelji grafičnih materialov skrbijo za ustrezne zaloge, katere nenehno skrbno dopolnjujejo, da lahko strankam v vsakem trenutku ponudijo natanko to, kar potrebujejo.

nalepke

Zagotovo se zavedate, da vsak vaš produkt oz. izdelek potrebuje nalepko, ki mora biti izdelana po meri. Prav zato so se v Arts Liniji specializirali v tehnologijo, ki jim omogoča dodelavo in izrez etiket po meri, brez da bi za to potrebovali izdelavo izsekovalnega orodja. Tovrstna orodja povzročajo dodatne stroške, ki so lahko pri majhnih nakladah precejšnji delež končnega stroška izdelave etiket po meri. Z velikim številom dodelav in izrezom po meri lahko izdelajo vse vrste etiket po konkurenčni ceni, kar pa je najboljše je to, da omejitev pri izdelavi praktično ni.

Potek izrezovanja nalepk
V tiskarni po tisku, etikete vektorsko izrežejo po v naprej grafično zarisanih linijah. Zaradi izredno natančnega optičnega senzorja, napake pri izrezu so tako majhne, da niso vidne s prostim očesom. Tehnologija pa hkrati omogoča izrez posamičnih črk ali številk, nepravilne oblike z več krivuljami, robovi pa so lahko ostri ali zaobljeni. Vse je prilagojeno vašim potrebam in željam, izdelava pa posledično hitra in finančno ugodna. Pri zahtevnejših oblikah je strošek etikete nekaj procentov višji od enostavnejših oblik, kot so na primer kvadrat ali krog, saj je čas izreza etikete nekoliko daljši. Vsekakor pa je izdelava takšne etikete ugodnejša od izdelava s pomočjo izsekovalnega orodja, saj se stroški tam gibljejo vse od 70 do 200 € in več.

Možnost dodelave nalepk po vaših željah
Če želite, da vaša etiketa zares pritegne pozornost potencialnih strank, mora izstopati od konkurence in povprečja. To pa lahko dosežete na različne inovativne načine:
• Z inovativnim designom, ki je lahko zelo vpadljiv ali minimalističen.
• Z živimi in polnimi barvami, ki pritegnejo veliko pozornosti.
• S tiskom zlate ali srebrne barve »kovinskega videza«, ki daje etiketi še dodatno prestižni videz.
• Z mat izgledom etikete, ki daje naraven, prijazen videz in je prijetna na pogled.
• S sijajem izgled etikete, ki pritegne veliko pozornosti z leskom in prelivanjem barvnih različnih odtenkov.
• S posebnim vam prilagojenim izrezom etikete, ki se sklada z vašo celostno zgodbo in lahko vsebini doda igrivo noto.
• S parcialnim lakiranjem etiket, kjer je lahko del etikete sijajnega izgleda, kljub temu da je etiketa v osnovi mat strukture.

nalepke

Vrste nalepk v ponudbi
V podjetju Artis Linija izdelujejo etikete za različne panoge in zagotovo boste našli prave nalepke tudi za vaše potrebe in panogo.
• Nalepke za promocijo in marketing – samolepilne etikete so lahko odlično orodje za širjenje prepoznavnosti vaše blagovne znamke, hkrati pa lahko tako vaše stranke na inovativen način opozorite na novosti in znižanja, ki ste jih pripravili zanje.
• Etikete za kozmetiko in farmacijo – zaradi vsebnosti maščob ali topil je pomembno, da so tovrstne etikete odporne, s svojim izgledom ter kvaliteto pa izstopajo iz konkurence in prepričajo vaše stranke v nakup izdelka.
• Etikete za prehranske izdelke – vaše kakovostne in inovativne prehranske produkte označite z edinstveno etiketo, ki bo vzbudila pozornost in hkrati ustrezala vsem predpisanim standardom.
• Nalepke za kemično industrijo – z dolgoletnimi izkušnjami in poznavanjem zahtev ADR zakonodaje vam lahko ponudijo tudi visoko obstojne nalepke, ki bodo prenesle visoke temperature in močne kemične vplive.
• Varnostne in zaščitne nalepke – v industriji in široki potrošnji je vedno večja potreba po uporabi različnih varovalnih in zaščitnih elementov. Varnostne in zaščitne nalepke so v takih primerih zelo ekonomična in zanesljiva rešitev.
• Nalepke za varnostni inženiring – na voljo so vam od evakuacijskih luminantnih etiket, označevanje gasilnih aparatov in nalepk za opravljen servis, pa vse do elektro nalepk.
• Etikete za plinsko industrijo – za katero pokrivajo več kot 70 % plinske industrije v Sloveniji, močno so prisotni tudi v tujini. Na tem področju so naredili največ testiranja in raziskav, kar se tiče obstojnosti in kvalitete.
• Nalepke po meri – pri izdelavi takšnih nalepk praktično ni omejitev. Glede na vaše zahteve, boste skupaj zagotovo našli ustrezno rešitev, ne glede na to ali gre za izrez po meri, posebne barve ali pa celo za hologramske nalepke.