Posted on

Rojstvo otroka je eden izmed najpomembnejših dogodkov v življenju. Gre za dan, ko se novopečeni mamici in očku življenje obrne na glavo, ampak v najlepšem možnem smislu. Da je ta dogodek še bolj poseben, se ob rojstvu vrstijo tudi številne čestitke. Najbližji prijatelji in družina pa pridejo novega družinskega člana tudi pogledat. Ob tem seveda prinesejo tudi darilo ob rojstvu, ki velja za eno izmed najpomembnejših daril v življenju. Zaradi tega mora biti posebno in hkrati uporabno ter takšno, da se vtisne mamici v spomin. Nekaj takšnih daril lahko najdete tukaj: https://medora.si/. Da bo izbira darila lažja, pa smo v nadaljevanju pripravili tudi nekaj nasvetov, kaj podariti ob rojstvu in kaj ne.

Izberite manj ampak bolj kvalitetno

Prvi nasvet, ki ga je treba upoštevati, ko kupujete darilo ob rojstvu otroka je ta, da dobi mamica ob rojstvu številna darila. Vsak namreč nekaj prinese in na koncu se lahko zgodi, da ima naenkrat sobo polno nepotrebnih, kičastih izdelkov, ki niso skorajda za nikakršno rabo. Čez leto dni pa se nanje zagotovo ne bo več nihče spomnil. Ker si to seveda ne želite, je za darilo ob rojstvu bolje izbrati manj in kvalitetno.

Torej izberite nekaj, kar bo izstopalo, nekaj kar ne bodo nepotrebne plastične igrače ali kičasti medvedki. Lahko je to zgolj majhna kvalitetna igrača ali uporaben dodatek za otroka. Pokažite mamici, da jo poznate in, da ste o darilu dobro razmislili. Na tak način se bo darila bolj razveselila in ji bo več pomenilo, spomnila pa se ga bo še dolgo časa. Če bo darilo ob rojstvu kvalitetno, se lahko morda tudi prihrani in ga bo kasneje videl še otrok, ki ob rojstvu vsekakor daril še ne pogleda.

darilo ob rojstvu

Izogibajte se klasičnim darilom, kot so oblačila ali plenice

Drugi nasvet pa je ta, da se, če je le možno, izognete kupovanju klasičnih daril, kot so na primer plenice ali oblačila. Če se z novopečeno mamico o tem niste pogovarjali, namreč ne morete vedeti, kakšne plenice si je kupila oziroma kakšne želi uporabljati pri svojem otroku. Morda si želi takšne, ki so nežne do kože, biorazgradljive ali pa se je odločila, da bo uporabljala pralne plenice. S plenicami, ki so prve na polici in so najbolj poznane blagovne znamke tako morda ne boste zadeli in jih ne bo uporabljala. Takšno darilo ob rojstvu je torej skorajda brez pomena in ne izkaže nekega globljega pomena ali ljubezni do mamice in novorojenčka.

Podobno je tudi z oblačili. Kako lahko na pamet veste, kakšna oblačila za otroka mamica še potrebuje oziroma kakšna so ji všeč? So ji morda všeč naravne barve ali potiski, bi raje trajnostna oblačila ali blagovne znamke? Če je ne vprašate, boste težko zadeli. Velikokrat se zato zgodi, da dobijo mamice za darilo ob rojstvu oblačila, ki niso nikakor po njihovem okusu in so nepotrebna. Takšna oblačila pogosto pristanejo na stranskih policah, otroku pa jih skorajda nikoli ne oblečejo.

darilo ob rojstvu

Če želite podariti unikatno darilo ob rojstvu, izberite personalizirane izdelke

Da do tega nebi prišlo, se raje odločite za najbolj unikatno darilo ob rojstvu. Izberite personalizirana darila, ki bodo edinstvena in bodo izražala vašo ljubezen do novo rojenega otroka. Darila, ki so personalizirana, so zelo lepa predvsem zaradi tega, ker imajo na sebi skrbno izbrano ime, priimek ali pa verz, ki ima nek globlji pomen. Namenjena so točno določeni osebi in izkažejo spoštovanje do otroka in staršev na bolj osebni ravni. Ker so narejena kakovostno, personalizirane vezenine so namreč običajno ročne, pa so pravzaprav tudi večna. Mamice jih bodo zagotovo vesele in jih bodo svojim otrokom shranile za spomin.

Pri Medori imajo na voljo različne izdelke, ki se jih lahko personalizira. Med najbolj priljubljenimi izdelki so zagotovo personalizirane ninice, majhne igračke v obliki zajčka, ki so narejene iz kakovostnega 100-odstotnega bombaža in s katerimi malčki zelo radi spijo. Za še bolj udobno in mehko spanje pa lahko izberete kot darilo ob rojstvu tudi kakovostne in tople odejice, na katere lahko prav tako naročite personalizirano vezenje.

Kakovostni izdelki z osebno noto

Poleg tega imajo na voljo še vpojne personalizirane brisače s kapuco, ki so odlična izbira za domače kopanje ali na bazen. Izbirate pa lahko tudi med kvalitetnimi oblačili, na primer trenirkami, jopicami in bodiji. Te so narejene iz skrbno izbranih Oexo-Tex standard 100 materialov in so nežne do kože ter ne povzročajo alergij. Oblačila so na voljo v različnih barvah in velikostih, na njih pa je prav tako možno napisati ime ali priimek otroka.

Ampak to še ni vse. Zgoraj omenjene izdelke lahko tudi poljubno kombinirate in naročite ljubki darilni paket personaliziranih izdelkov. Vsi izdelki bodo prav tako lično zaviti in s priloženo čestitko, kar bo darilu dodalo posebno noto.

Kaj torej še čakate? Izberite personalizirano darilo ob rojstvu, za najlepši spomin na male nogice.