Posted on

Že nekaj časa so avtodomi eden izmed najljubših vozil za potovanja, saj ponujajo vse kar potrebujemo. Če se zanimate za najem avtodoma vam bomo v nadaljevanju predstavili najem avtodoma, cena, funkcije in tako naprej. Celoten cenik vas bo mogoče še presenetil, saj zna biti zelo ugoden, še posebej, ko so kakšni popusti. Včasih so avtodomi še bolj priročni kakor pa kakšen apartma ali pa hotel, saj se lahko z avtodomom vsak dan zapeljemo nekam drugam in se namestimo tam kjer imamo potem najlepši razgled. Takega razgleda sigurno ne bomo dobili v apartmaju ali pa hotelu.najem avtodoma cena

Torej za najem avtodoma cena ni ravno visoka, se pa razlikuje glede na sezono, katero želite potovati. Na primer, če boste potovali med poletnimi počitnicami, zimskimi ali prvomajskimi, bo cena za trideset procentov višja. Poleg tega se najem avtodoma cena razlikuje tudi od tega koliko dni boste prenočili. Več dni kot prespite nižja je cena, saj vam želijo prilagoditi ceno tako, da si boste lahko privoščili potovanje za več nočitev in tako uživalki v brezskrbnem dopustovanju. Naslednja stvar, kjer se najem avtodoma cena zelo spreminja je zaradi funkcij in same velikosti avtodoma, ter glede tega koliko je star.

Večji kot bo avtodom, dražja bo cena. Majhni in veliki avtodomi se prav tako razlikujejo za trideset procentov. Novejši avtodomi prav tako, saj imajo že kar nekaj novih funkcij, kot so na primer tempomat, kavomat v samem avtodomu, stropni oken, kamera za vzvratno vožnjo, na dotik zaslon, kjer lahko gledamo kar vidimo na kameri, dobri zvočniki, udobni sedeži in tako naprej. Res imamo veliko stvari, ki vplivajo na najem avtodoma cena, seveda pa je vse odvisno od ponudnika. Trenutno smo vam opisali ponudbo podjetja Carthago, saj so zelo zanesljivi in vejo kaj delajo. Če vas zanimajo njihove storitve, si lahko te ogledate na njihovi spletni strani ali pa jih kontaktirajte.