Posted on

Živimo v hitrem času, ko je vedno več stvari prilagojeno posamezniku, to se odraža tako v zasebnem, kot tudi poslovnem svetu, saj vsi stremimo k boljši učinkovitosti ter nenazadnje tudi udobju tako pri delu kot v domu. V veliko pomoč oziroma poenostavljanje določenih opravilnih funkcij tudi v domačem domu, kjer nam pogoni marantec omogočijo prav to, udobje pri odpiranju vrat, ki ga lahko reguliramo daljinsko. Marsikdo se ob prenovi oziroma nakupu novih garažnih ali pa dvoriščnih vrat sreča z vprašanjem, tako estetike kot tudi udobja, marantec vam omoči prav to, da je vaš prihod domov čim bolj udoben, kar se najbolj izrazi prav v slabem vremenu.

marantec

Daljinski upravljalniki v vaš dom prinašajo enostavno uporabo ter odlično kvaliteto, saj je na tržišču še od leta 1957, kar pomeni veliko izkušenj ter povratnih informacij. Vsekakor se ob nakupu daljinskega upravljalnika, ki ga ponuja marantec odločite za dodatni univerzalni ključ, da se vam ne zgodi to, da ostanete pred vrati v kolikor ključ izgubite. Vrata pa lahko odpirate tudi z mobilnim telefonom, kar je danes že zelo uporabljena možnost. Daljinski upravljalnik marantec ima v svoji ponudbi več različnih daljinskih naprav, od izbire le te pa je odvisno koliko vrat bost z njim odprli.

Ob nakupu oziroma montaži pogona marantec vam strokovnjaki z izkušnjami, svetujejo tako pri izbiri pogona kot tudi uporabi daljinca, ki je povezan z pogonom. Pogon vam je na voljo tako za industrijska kot tudi garažna vrata obenem pa imate možnost montaže tudi na rolo, kovinska, hitro tekoča ter seveda vhodna vrata. Izbira je pestra in z gotovostjo lahko trdimo, da vsak najde tako vrata kot tudi ustrezen pogon za njih, saj je marantec resnično brezhiben in inovativen tako pri materialih kot pri razvoju pogonov, tako, da boste z izbiro več kot zadovoljni.