Posted on

Kopalke so uporabne čisto vse leto neglede na to, ali je poletje ali zima, ker se lahko kopate poleti tako na morju, v rekah, kot tudi vse leto v bazenih ali termalnih vodah. Vedno jih morate imeti pri toki la iv torbici, ker nikoli ne veste, kam boste zašli in kje bo priložnost za kopanje, vsaj v avtu naj bodo. Če so vaše stare kopalke že ponošene, raztegnjene ali niso več moderne, potem je čas za nove in to kar takoj, zdaj so najbolj ugodne.

Kakšne kopalke pa so v modi? Predvsem naj bodo zapeljive, če si seveda to želite, drugače pa klasične, ki poristojijo vašemu telesu in obliki. Moderne so dvodelne kopalce ali seksi enodelne, ki so precej bolj odprte, kot so klasične eno delne, predvsem imajo odprto ob vokih in na trebuhu, kar je lepo za pogledat na vsakem telesu. Moderno je tudi kombiniranje pri dvodelnih kopalkah različne barve kopalk za zgornji in spodnji del.

Kakšne barve kopalke pa so letos v modi? Kot vedno je v modi črna barva, bela ter kombinacija teh dveh barv in sive, potem so moderne rjave barve ter zelo žive, fluorescenčne na primer roza, svetlo zelene, rumene in sinje modre. Moderne pa so tudi razne leopardove in druge kože, ki simulirajo divje  mačke.

Kakšne kopalke boste vi izbrali? Najbolje je, da si jih najprej ogledate večje število, da dobite idejo, kaj vam je dejansko všeč. Nato jih je treba kar preizkusiti. Dobro je, da vas nekdo drug bolj kritičen vidi v njih in vam točno pove, kaj vam ustreza. Po želji lahko kupite take, ki pokrivajo več telesa ali take, ki ga bolj odkrijejo kot skrijejo.

V vsakem primeru izberite kakovostne kopalke, da se ne raztegnejo in ne razpadejo že prvo leto in imejte jih več na zalogi, da se preoblečete, ko so mokre.