Posted on

Podjetje Xplan, ki slovi kot kakovostno podjetje, vam skupaj z strokovno usposobljeno ekipo s področja arhitekture, gradbeništva, prava, elektro in strojnih inštalacij zagotovi kakovostno gradbeno dokumentacijo. Vse potrebo vam izdelajo in priskrbijo hitro in po ugodnih cenah. Možnost sodelovanja je enostavna, saj lahko v stik s podjetjem stopite v Ljubljani, Kopru in Mariboru, poleg tega pa vam je na voljo tudi sodelovanje na daljavo, kar lahko stvari še olajša.

projektiranje

Prizadevajo si za koncizno komunikacijo brez prekomernega informativnega smetenja. Postopek speljejo do cilja tako, da je kar najbolj učinkovit in ne obremenjujoč s kompleksno gradbeno zakonodajo do investitorja. Ekipo strokovnjakov odlikujejo bogate izkušnje, saj ima vsak član več kot 10 let samostojnih izkušenj na svojem delovnem področju. Delujejo po modelu, da se vsak ukvarja s svojim delovnim področju, ki ustreza njegovi profesiji. Združeni pa so v želji, da na ta način s skupnimi močmi ponujajo celostne rešitve na enem mestu. To pa jim omogoča tudi to, da lahko ponujajo rešitve po meri vsakega naročnika.

V kolikor se odločite za sodelovanje s podjetjem Xplan bo izdelava gradbene dokumentacije za gradbeno dovoljenje za vas prijetna izkušnja. Želene projekte izdelajo o naročilu ter so med tem pozorni, da so medsebojno skladni in ustrezajo vsem predpisom. Pri podjetju Xplan upoštevajo tudi vse najsodobnejše tehnične in ekološke standarde. Prizadevajo si ustvarjati prostore v zlitju z naravo. Za pridobitev gradbenega dovoljenja morate slediti korakom, ki vas vodijo na tej poti. Podjetje Xplan ima za to izdelan utečen proces delovanja.

Podjetje pa se lahko predstavi tudi kot družbeno odgovorno podjetje, saj del izkupička od realiziranih projektov namenijo tudi pomoči potrebni. Na prostovoljni ravni skrbijo za družbo in okolje. Prepustite projektiranje, nadzor nad gradnjo in vodenje celotne gradnje objektov podjetju Xplan. V primeru dodatnih vprašanj pa jih lahko kontaktirate preko elektronske pošte ali za to namenjenega obrazca na spletni strani. Z veseljem vam bodo priskočili na pomoč.