Posted on

Apartmaji Kranjska Gora so idealna izbira za vse, ki si želite oddiha v neokrnjeni naravi in svežem zraku. Apartmaji Šteblaj vam omogočijo točno to. Nudijo vam prijetno in udobno preživljanje počitnic ali zgolj krajšega oddiha. Odlikuje jih odlična oprema, ki bo zadovoljila potrebe bivanja v vseh letnih časih. Lahko se odpravite na idilične zimske počitnice ali pa poletne počitnice polne aktivnosti. Zadovoljni bodo tudi najbolj zahtevni gostje. Njihova prednost je tudi bližina smučišča, saj se apartmaji Kranjska Gora nahajajo ob smučišču in mestnem centru. Tako so idealno izhodišče za dnevne smučarske izlete ali pa večerne sprehode po ulicah Kranjske Gore. Bližina ponuja tudi obisk raznih trgovini, gostišč, slaščičarn in še marsičesa.

apartmaji Kranjska Gora

Apartmaji Kranjska Gora vam nudijo izbiro med tremi nastanitvami po imenih Mimi, Megi in Toni. Omogočajo nastanitev 4 ali 6 oseb. Povabite na oddih prijatelje ali pa si privoščite dopustovanje v krogu najbližjih. Apartmaji so primerni za družine z majhnimi otroki pa seveda tudi za vse tiste, ki si želite pobega v gorsko okolje. Apartmaje vsako leto obišče več povratnih gostov, kar priča o njihovem zadovoljstvu. Kranjska Gora ponuja vrsto različnih možnosti za preživljanje prostega časa. Lahko se samo prepustite sproščujoči naravi ali pa si organizirate aktivne počitnice tudi s kančkom adrenalina.

V bližini lahko obiščete izvir Zelence, lahko se sprehodite ob jezeru Jasna ali pa do koče v Krnici, kar je prav tako lahko lep nekoliko daljši sprehod. Seveda pa je čudovitih destinacij v bližini še veliko, ki kar kličejo po odkrivanju. Apartmaji Kranjska Gora so idealni za pohodnike, saj je na voljo veliko pohodniških poti. Prav tako pa bodo na svoj račun prišli tudi kolesarski navdušenci. V zimskem času se lahko spustite po zasneženih strminah, preizkusite proge za tekaške smuči, drsate na osvetljenem drsališču ali pa se odpravite na sprehod prežet z zimsko idilo. Apartmaji Kranjska Gora bodo zagotovo postali kraj kamor se boste z veseljem vračali.