Posted on

Otroci so naše največje veselje. Zato za njih naredimo vse, prav tako jim vse kupimo. Tudi poganjalec je ena izmed igrač, ki je zadnja leta zelo uporaben. Naroči poganjalec že danes, da bo prišel pravi čas za vašega malčka. Na spletni strani lahko vidite različne poganjalce za različne starosti otrok. Eni so taki, ki je za otroka, ki že sam obvlada držo, drugi so za manjše otroke, kjer morate tudi vi sodelovati. Seveda s tem se bo otrok kar zamotil, dobil bo v nogah neke sposobnosti, saj morajo pri tem noge vedno sodelovati. Lovil bo tudi neko ravnotežje, kar mu bo potem v veliko pomoč pri kolesu.

Poganjalec lahko rečemo je zelo uporabna igrača. Ni, kot marsikaj vstran vržen denar. Ko so manjši, smo mi tisti, da jim pomagamo. Lahko pa se poleg že učijo kako morajo noge pri tem sodelovati. Naši malčki hitro ugotovijo kaj je bistvo kakšne igrače. Čeprav bomo mi tisti, ki ga bomo še porivali, naj poleg počasi sodeluje. Bo hitro dojel in se bo s tem učil. Ko bo dovolj star bo sam se poganjal. Seveda ga boste morali zamenjati, kupit drugačnega, večjega. Ker je izbira zelo velika, naj vam otrok pomaga pri izbiri. Naj si izbere ali bo imel avto, traktor, mogoče motor. Dokler bo imel poganjalec bo zelo zaposlen. Mogoče se bo včasih jezil, malo padel, ampak nič zato. Se bo že navadil na vse, tudi na padce.

poganjalec

Kot lahko opazite poganjalec je neke vrste kolesa lahko rečemo, samo nima pedal. Ostalo pa je isto, samo se mora poganjat z nogami. Z njimi je dosti lažja vožnja, kot s kolesom. Tukaj ne rabi imeti takega ravnotežja, prav tako lahko ima vedno noge na tleh. S časom bo tudi to osvojil in se popeljal kar daleč ter noge imel v zrak. Ko vidite, da obvlada ravnotežje mu lahko tudi kolo ponudite. Do takrat pa naj mu poganjalec služi naj se uči.