Posted on

Ste kdaj pomislili, da bi delovne hlače lahko podarili kot promocijsko darilo? Ne? Potem nadaljujte z branjem, saj boste spoznali vse prednosti, ki jih zaščitna oprema ponuja in zakaj so prav kakovostna oblačila hkrati odlična reklama za vaše podjetje.

Ob omembi besede promocijski tekstil marsikdo sprva pomisli na majice z natisnjenim logotipom, ki že po nekaj pranjih popolnoma izbriše. Taka majica pa potem hitro roma v najbolj skriti kotiček vaše omare z oblačili. Kot lastnik podjetja verjetno ne želite dati iz rok podobnega promocijskega darila, ki ga naslovnik sploh ne bo uporabljal. Vendar naj vas pomirimo – obstaja namreč tekstil, ki je izredno kakovosten in uporaben in kot nalašč za širjenje dobrega imena o vas.

Delovne hlače, ki bodo razveselile vsakogar

Ko podarjate promocijska darila imejte vedno v mislih, da le ta niso reklamni pano in človek, ki jih bo nosil, ni potujoča reklama. Zato se izognite tiskanju megalomanskih logotipov in izrabljenih fraz, ki dandanes nobenega ne prepričajo več. Raje stavite na trajnost in kakovost in podarite nekaj, kar bo oseba z veseljem nosila, vas kot podjetje pa predlagala tudi svojim prijateljem in znancem.

Držite se torej načela manj je več in raje poskrbite za malenkosti, ki bodo navdušile. Tako so na primer delovne hlače, na katere boste vezli diskreten logotip podjetja, odlično presenečenje za poslovne partnerje ali stranke, ki veliko svojega dela opravijo na terenu, pogosto tudi ob neugodnih vremenskih razmerah. Delovne hlače so narejene iz poliestra in bombaža, ki v kombinaciji tvorita zaščitno oblačilo, ki hkrati tudi diha.

Pri podjetju Habeco lahko izbirate med oblačili priznanih blagovnih znamk, kot so Roly, Regatta in Kariban. Prepričani ste lahko, da z njimi nikakor ne boste razočarali, še več – iz svojih rok boste dali nekaj, kar bo obdarovanca zaščitilo in mu zagotovilo kar največje udobje pri delu. Na tak način pa boste ljudem, ki so prav tako odgovorni za vaš poslovni uspeh pokazali, da vam ni vseeno za njih.