Posted on

 

Apartmaji Alpik v Bohinju so ena izmed najbolj čudovitih lokacij v Sloveniji. Neokrnjena narava, pogled na Julijske Alpe in prečudovita okolica z vrhunsko opremljenimi apartmaji Alpik v Bohinju. Bohinj je idealna lokacija za sprostitev in preživljanje počitnic z vašimi najbližjimi. Pri tem imate na voljo mnogo aktivnosti, ki vas bodo napolnile z energijo in vam pomagale pri uživanju vsakega trenutka.

Kje se nahajajo apartmaji Alpik?

Kompleks Alpik apartmaji Bohinj nahaja neposredno ob izlivu Save Bohinjke v Bohinjsko jezero. Iz apartmajev lahko vidite južno stran Triglava, Malo in Veliko Špičje, Mišeljski konec, Pokljuko in mnogo drugih vrhov. Dostop do apartmajev Aplik je naj enostavnejši po cesti skozi Bohinjsko Bistrico proti vzhodu.

Kakšne tipe apartmajev ponuja kompleks Alpik v Bohinju?

Aplik apartmaji Bohinj ponuja veliko različnih vrst apartmajev, če si zaželite kravljevsekga razvajanja vam je na voljo apartmaji Superior in Deluxe, ki so vam na voljo skupaj z velikimi prostori, odlično opremljeno notranjostjo in balkonom s pogledom na prečudovito naravo Bohinjskega bisera. V primeru, da želite izkušnjo več oseb (do 6 oseb) kompleks ponuja Duplex apartma s tremi spalnicami in balkonom, ki je opremljen tudi z kamnimo za toplo izkušnjo v čudoviti zimski pravljici. Za goste, ki želijo hitro in manjše prenočišče pa apartmaji Aplik v Bohinju nudijo tudi apartmaje z eno spalnico ali majhen apartma s spalnico in teraso. Vsi apartmaji vključujejo kopalnico, tuš, sušilec za lase, uporabo svežih brisač in posteljnine, zasebni vhod, zvočno izolacijo, TV, brezplačen hiter WiFi in še mnogo več.

apartmaji bohinj

Apartmaji, ki so okoljsko odgovorni

Varovanje našega planeta je ključna skrb tudi v apartmajih Alpik v Bohinju. Celoten kompleks deluje po principu zagotavljanja minimalnega ogljičnega odtisa in največjega možnega varovanja okolja in narave. Ravno s to vizijo so Apartmaji Alpik v Bohinju certificirani z certifikatom Slovenia Green, s čimer si prizadevajo za trajnostni in okoljsko naravnan razvoj turizma.