Posted on

Potrebujete kvalitetno zaščito vaše terase, lokala ali kakšnega drugega objekta? Bi želeli uživati na svoji terasi, pa nanjo poleti vedno sije močno sonce pozimi pa pada sneg ali dež in vam to onemogoča? Senčna jadra – roltek.si poskrbijo za zaščito pred vsemi vremenskimi pojavi, vi pa lahko uživate na terasi v kateremkoli letnem času. So elegantnega videza in poleg ščitenja pred sončnimi žarki, vetrom ali snegom in nudenja sence, pripomorejo tudi k lepše izgledu vaše hiše ali lokala. Veljajo za zelo odporna, zato jih lahko namestite praktično povsod. Z njihovo namestitvijo nimate veliko dela; na eni strani se senčilo jadra navija na cev, na drugi strani pa je protipotezna granitna krogla, ki skrbi za napetost blaga. Moderni motorji, ki jih s pomočjo daljinskega upravljalnika upravljate vi, ali pa to prepustite avtomatiki, poskrbijo za enakomerno premikanje senčila.

Senčna jadra so zelo priljubljen dodatek, ljudje jih namestijo na lastno hišo, gostinski lokal, počitniško domovanje in še kam. Poleg tega, da nudijo izjemno dobro zaščito pred različnimi vremenskimi pojavi so elegantnega videza in povsem spremenijo vaš prostor. Zakaj bi nad teraso delali pravo streho, ki bo prostor zatemnila; raje izberite senčna jadra, ki so svetlejša in ohranijo dovolj svetlobe v prostoru. Ponudba senčnih jader je res velika. Izbirate lahko med elipsasto, trapezno in kvadratno obliko, vsaka od teh oblik pa je trdno zasnovana in ustvarja poseben videz. Platno v obliki kvadrata je mogoče izdelati povsem po vaših merah, pomembna lastnost tega platna pa je, da ščiti tudi samega sebe, saj se ob močnem vetru samodejno zapre. Jadro elipsaste oblike nudi kar največ udobja, saj je vpeto le na en drog, s čimer pridobite na prostoru, hkrati pa velja za nekoliko nenavaden oziroma atraktiven dodatek, ki privablja poglede mimoidočih. Trapezna oblika poskrbi za poživitev vašega prostora, hkrati pa izgleda minimalistično in ustvarja prijeten občutek.

Imate pametno hišo? Potem si lahko upravljanje senčnih jadr zelo poenostavite. Enostavno v sklop inteligentne inštalacije poleg vseh ostalih senčil vključite tudi senčna jadra. Tako bo uživanje na terasi res užitek – senčila bodo poskrbela za senco, vi pa poskrbite za dobro hrano, pijačo in družbo in zabava ali pa popoldansko druženje se lahko začne!