Posted on

LR Zdravje in Lepota ponuja vrsto izdelkov za nego vašega telesa. Podjetje ponuja veliko izdelkov izdelanih iz rastline Aloe Vera, na spletni strani lahko najdete tudi ličila, različne parfume, izdelke za nego kože, prehranska dopolnila, na voljo pa so tudi lepotni saloni, ki jih lahko obiščete. Več na http://lrzdravjeinlepota.si

Izdelki iz rastline Aloe vera imajo številne pozitivne učinke na kožo. So naravni in dermatološko potrjeni proizvodi in delujejo blagodejno na kožo. Čeprav lahko za kožo naredimo veliko s prehrano, pa je zanje potrebno skrbeti tudi z ustreznimi preparati. Aloe vera skrbi za hlajenje in regeneracijo, deluje pa tudi zelo hranilno za naše telo. Podjetje ponuja različno vrsto parfumov zvezdnikov, kot so Bruce Willis, Emma Hemming Willis, Karolina Kurkova, Cristina Ferrira ipd. Na voljo so parfumi tko za moške, kot tudi za ženske.

lepota & zdravje Slovenija

V podjetju LR ima kozmetika dolgo tradicijo. Pobrskate lahko po pestri ponudbi kakovostnih lačil, s katerim boste lahko ženske poudarile vaše oči ter ustnice. Na voljo sta dve liniji unikatnih in inovativnih produktov – ličila Colours in Deluxe. Slednji obsegajo ponudbo najrazličnejših barvnih odtenkov šmink, ki bodo vaše ustnice negovale in nežno obarvale. Za nego obraza so tu številni izdelki, ki vam pomagajo, da vaša koža ostane čista in mehka. Na voljo so izdelki za ročno čiščenje, na voljo pa je tudi čistilna krtačka, ki je navadno bolj učinkovita.

Podjetje ponuja tudi izdelke za nego občutljive in razdražene kože, tu so tudi različni preparati iz že prej omenjene Aloe Vere za nego celotnega telesa in pa tudi za ustno nego. Čeprav je poletje že mimo, pa vendarle, LR ponuja tudi različne kreme iz Aloe Vere za zaščito pred nevarnimi UV sončnimi žarki za sončenje. Za boljše počutje so tu na voljo geli za pitje iz Aloe Vere, brškinov čaj, različne minerale in zdrave omega 3 maščobe. Poleg tega imate na voljo vitamine, vlaknine in pa tudi različne probiotike, ki vam omogočajo boljše počutje.