Posted on

Sodni prevodi so sestavljeni iz izvornega dokumenta ter natančnega in točnega prevoda, ki je označen z žigom. Le-tega lahko pridobi prevajalec – sodni tolmač, ki je pooblaščen s strani Ministrstva za pravosodje.

Strokovnost na najvišjem nivoju

Naši redni naročniki nam popolnoma zaupajo, saj nudimo kakovostno storitev, diskretnost pri predaji dokumentov, zanesljivost sodnih prevodov – in vse to po zelo ugodni ceni, saj se zavedamo konkurenčnosti na tržišču. Za več informacij nas pokličite ali nam pišite in dogovorili se bomo za pripravo ponudbe. Za cenovno ugoden sodni prevod, vas vabimo, da kliknite na povezavo sodni prevodi Ljubljana, kjer boste lahko preverili naše storitve in nam zaupali vaše želje.

sodni prevodi

Iznajdljivi sodni tolmači

Verjetno ste se že kdaj znašli v situaciji, ko ste potrebovali prevod kakšnega pomembnega dokumenta in niste vedeli, koga bi vprašali za pomoč. Prevajalska agencija Multilingual je pravi naslov za to – pod našo streho so poleg drugih strokovnjakov zbrani tudi sodni tolmači, ki so kos takim nalogam.

Odlikujejo jih dolgoletne izkušnje s področja prava, zakonodaje, predpisov, tako da vam lahko v kratkem času zagotovijo prevod besedil poslovne ali zasebne narave.

Naši iznajdljivi sodni tolmači se nenehno izobražujejo in so na tekočem z novostmi, saj se zakonodaja in predpisi stalno spreminjajo in dopolnjujejo. Pomembno je, da poznajo vse skrite pasti, ki jih lahko vsebujejo take vrste besedil in vas obvarujejo pred nepredvidenimi težavami, ki vas po navadi drago stanejo.

Izkoristite ugodne cene

Ne samo, da se boste izognili dragim nepotrebnim sodnim postopkom, prihranili boste tudi veliko denarja, saj vam ob prvem naročilu podarimo 10 % popust na vse sodne prevode ne glede na dolžino. S tem se želimo še bolj približati novim naročnikom in zagotoviti, da smo zares zaupanja vredna agencija.

Sodni tolmači po ugodni ceni.

040 817 820 ali info@multilingual.si