Posted on

Nekateri ljudje enostavno ne morejo mirovati. Narava in različne športne aktivnosti jih vabijo tudi takrat, ko zunaj niso ravno idealne razmere. Če se tudi vi večkrat odpravite na takšno ali drugačno rekreacijo pri zelo nizkih zunanjih temperaturah, v dežju ali vetru, potem se morate znati obleči po slojih.

Bistvo takšnega načina oblačenja je v tem, da izberete oblačila, ki bodo odvajala znoj stran od vašega telesa, obenem pa zadrževala toploto. Zrak, ki se zadržuje med posameznimi plastmi oblačil, omogoča večjo izolacijo kot v primeru, da bi nosili le eno debelo oblačilo. Strokovnjaki zato še posebej priporočajo oblačenje v treh slojih. Prvi sloj predstavlja oblačilo, ki se dotika vaše kože, nato sledi vmesni sloj, na koncu pa še zunanji, zaščitni sloj, ki ga seveda predstavljajo ustrezne jakne. Naj bodo to Icepeak jakne!

icepeak jakne

Bistvene razlike med manj in bolj kakovostnimi športnimi jaknami se običajno zelo hitro pokažejo v ekstremnih okoliščinah!

Ko se predajate ekstremnim užitkom v naravi, potrebujete jakno, kateri lahko popolnoma zaupate in s katero boste lahko kos prav vsakemu izzivu. Icepeak jakne vam zagotavljajo največjo zaščito pred vsemi vremenskimi razmerami. Ne glede na to, ali ste ljubitelj teka, izkušen planinec ali preprosto rekreativni športnik, ki rad uživa v naravi, s pomočjo Icepeak jaken bo vaše telo ostalo suho, toplo, vi pa boste občutili maksimalno ugodje. Jakne so izdelane iz materialov, ki se hitro sušijo, zato ne postanejo mokra cunja, ki vas ovira pri gibanju.
Icepeak jakne so kakovostno visoko uvrščene, za njimi pa stojijo številne raziskave, testiranja, inovativni materiali ter različne tehnologije. Na tem mestu naj omenimo ICETECH tehnologijo, ki pomeni, da je jakna izdelan iz materiala, ki vas ščiti pred vetrom in dežjem tudi v ekstremnih razmerah. Takšna jakna obenem daje občutek ugodja zaradi funkcije odvajanja odvečne vlage in toplote. Zato je še kako primerna tudi za zelo zahtevno uporabo.

Naj vas Icepeak jakne spremljajo kadarkoli in kjerkoli. Želimo vam veliko športnih užitkov!