Posted on

Transparenti so veliki plakati oziroma slike na platnih ali ceradah, ki so lahko premični ali statični in jih izdeluje podjetje Magma tukaj https://magma.si/izdelava-cerad/ po ugodni ceni ter izjemno kakovostno. Vedno je dobro, da vam tak transparent naredi podjetje, ki ima dolgoletne izkušnje s tem, da se ne bo transparent spral ali zbledel zaradi vremskih vplivov, ker so običajno zunaj ob cestah, v mestih ali na vozilih. Gre za velike reklame, ki vam lahko prinesejo dosti dobička, če so dobro narejene. Tudi s tem mora imeti podjetje izkušnje, kako narediti tak transparent da bo dobesedno prodajal. Transparenti morajo biti lepo oblikovani, da privlečejo oko in kupca.

transparenti

Transparenti naj bodo oblikovani tako, da imajo samo eno, dve ali največ tri informacije, ki so ključne za to, da vas stranka prepozna, dobi zaupanje in ve, kam naj gre oziroma kako vas kontaktira. Brez tega vas bodo težko naši. Ne pozabite na QR kodo, ki lahko samo s tem, da stranka slika kodo jo pripeljete direktno na vašo spletno stran oziroma ji podate vse vaše informacije, kako vas pokliče ali vam piše.

Najboljši transparenti imajo eno ključno informacijo, ki je največkrat slika ali pa je lahko tudi napis, ki pove s stranki, za kaj gre in ali to, kar ponujate izpolnjuje njeno potrebo in rešuje njen problem. Tako boste pritegnili najprej njeno pozornost, nato mora ugotoviti, kako do vas. Če ste znano podjetje, potem bodo transparenti drugače narejeni, kot če vas stranke ne poznajo, to pa vam bodo svetovali profesionalci, kako se naredi, da je najbolj učinkovito.

Zaupali jim boste svoje podatke, logotip, če ga imate in fotografije, da vam naredijo predloge. Če vsega tega nimate, ne skrbite, ker vam vse to oni lahko naredijo in sicer za ugodno ceno ter izjemno profesionalno, da boste ponosni na svojo celostno podobo. Pokličite jih in se dogovorite za sestanek, ker je dobro, da jih spoznate in da se z njimi najprej posvetujete, potem pa sledi akcija.