Posted on

TEM Čatež je podjetje slovenskega porekla, ki izdeluje različne elektromateriale, na sam vrh pa se je povzpel s proizvodnjo in prodajo stikal ter vtičnic. Njihovo ponudbo si lahko ogledate na https://www.elteh.si/tem-catez/. Izdelujejo stikala, ki so primerna za vsak dom, ravno tako pa tudi za vsak drug objekt, ki si želi lepih zaključnih linij. Najboljše pri njihovih produktih je, da se jih z lahkoto sestavlja, saj so narejeni tako, da si jih lahko oblikujemo po željah oziroma naših potrebah, za sestavo pa ni potreben strokovnjak, saj se sestavljajo na princip lego kock in so tako primerna za vsakogar, tudi tistega, ki ni vešč domačih oziroma elektro opravil.

TEM Čatež je najbolj znan po svoji liniji Modul, zaradi svoje enostavnosti in enkratnega izgleda je pritegnil vsakogar. TEM Čatež linije imajo do sedem mest, kamor lahko vstavimo TEM Čatež stikala. Na voljo pa imamo široko paleto med katero lahko izbiramo. Pri TEM Čatež stikalih lahko izbiramo med tistimi z zgolj enim stikalom ali pa tistimi, ki imajo do dva stikala, v njihovi široki ponudbi, pa imajo tudi stikala za žaluzije. V svoji ponudbi imajo tako menjalno kot tudi križno stikalo poleg stikal pa lahko dobite tudi tipkala. Le-ta so na voljo v različnih oblikah, ravno tako kot TEM Čatež stikala. Za češnjo na torti, pa je mogoče stikala in tipkala tudi osvetliti na voljo pa je kar pet barv, tako da se za vsak dom in objekt najde pravo. Če želite popestriti svoj dom, oziroma ga narediti bolj organiziranega in praktičnega, lahko dobite tudi nalepke, in se tako pri večji količini stikal in tipkal lažje navadite, kateri je namenjen za posamezno luč.

Ni je hiše oziroma objekta, ki bi lahko delovala brez vtičnic in stikal, le-teh pa pri podjetju TEM Čatež ne primankuje. Skrbijo za stalen tehnološki razvoj, da lahko svojim kupcem ponudijo le najboljše in najbolj moderno ter praktično opremo. Poleg stikal in vtičnic pa v njihovi ponudbi najdete še marsikaj znaimivega, njihovo ponudbo si lahko ogledate tudi v spletni trgovini Elteh.