Posted on

Suhi led se uporablja pri peskanju za čiščenje raznih materialov, ki ne prenesejo nobene vlage, ne vode. Tukaj kliknite za več informacij in ugotovite, ali je za vas ta metoda boljša kot tista, ki jo sedaj uporabljate ali pa celo nobene. Veseli bodo tudi vašega klica in vprašanj, saj se vam bodo povsem posvetili priznani strokovnjaki, ki obvladajo tehnologijo čiščenja površin s suhim ledom. Suhi led je dejansko res suh in kristali z veliko hitrostjo udarijo ob površino, jo zamrznejo in tako nastanejo na umazaniji razpoke. Zato umazanija dobesedno odleti stran.

suhi led

Suhi led se uporablja na primer v živilski industriji za čiščenje linij za delo s hrano, kjer so zelo strogi higienski pogoji. Nekatera mesta so izjemno težko dostopna, vendar se s to tehnologijo lahko doseže vse, tudi, če stroj ni demontiran. Veliko hitreje se ga tako očisti in proizvodnja lahko takoj steče naprej. Suhi led je primeren za zelo občutljive površine, kot so na primer razna elektronska vezja in druga elektronika.

Dejansko se čiščenjem s suhim ledom lahko dela tudi med obratovanjem stroja in ko je čiščenje končano, lahko takoj nadaljujete s svojim delom brez izgube časa. Če imate na primer zažgano in zelo občutljivo elektroniko, potem je tovrstno čiščenje najboljša izbira. Tovrstno čiščenje najpogosteje uporabljajo avtomobilska in letalska industrija, farmacija, živilska industrija in farmacija.

Suhi led se v avtomobilski industriji na primer uporablja za čiščenje varilskih miz, za transportne trakove v sušilnicah in lakirnicah, za različna livarska orodja ter orodja za brizganje plastike in za brizganje gume. Uporablja pa se tudi za čiščenje elektro in komunikacijskih omar v vseh industrijah.

To podjetje ima več kot 30 let izkušenj na tem področju in lastne raziskovalne laboratorije ter stroje za čiščenje, ki jih lahko najamete ali pa imate pri sebi v lastni proizvodnji. Odvisno je, kako pogosto tovrstno čiščenje potrebujete in kakšen kader imate zaposlen.