Posted on

Vsak si za svoj dom želi le najboljše. Za domove svojih strank pa vrhunsko poskrbijo pri podjetju Energopanel – strojne inštalacije, ki vam jih montirajo, so kakovostne, trajne in zagotavljajo najvišjo stopnjo bivanjskega udobja. Med strojne inštalacije, ki jih potrebujete v svojem domu spadajo vodovodne inštalacije, ogrevanje, klimatizacija in rekuperacija. Prav vsaka od njih je pomembna, vse skupaj pa zagotavljajo ekskluzivnost samega bivanja. Zato je zelo pomembno, kako dobro so narejene, tudi zato, ker jih je naknadno težko in drago popravljati. Izvajalec, ki ga pri tem izberete pa mora biti strokoven, zanesljiv ter delo opraviti na najvišjem nivoju.

Odločite se za najboljše

Strojne inštalacije Energopanel že vrsto let uspešno delujejo na področju izvedbe vseh strojnih inštalacij v Sloveniji. Na trgu se ohranjajo že vse od leta 1991, kar kaže na njihovo kakovost in trajnost. So vrhunski izvajalec, ki v vaši hiši poskrbi za optimalen sistem centralnega ogrevanja, prezračevanja, klimatizacije in vodovodnih inštalacij.

Najpomembnejše pri vzpostavljanju učinkovitega in kakovostnega sistema v vašem domu je zagotovo kvalitetna izvedba gradbenih del. Najbolj nujen pe je zagotovo pravilen potek po fazah. Da bo celotna izvedba zares vrhunsk, je nujno izbrati strokovno podkovanega in izkušenega strokovnjaka. Le nekdo, ki ve kako se stvari streže, bo namreč vzpostavil popolen sistem, s katerim bostenadvse zadovoljni.

Montaža strojnih inštalacij mora potekati v pravilnem sosledju gradbenih faz. Napake lahko vodijo do nepravilnega delovanja sistema, naknadni popravki pa so zelo zahtevni in zato predstavljajo velik finančni zalogaj. V prvi fazi strojnih inštalacij se vedno napeljejo vodi za centralno ogrevanje, vodovod, talno gretje, prezračevanje in kanalizacijo.Ta faza je tista, ki mora biti izvedena popolno, brez najmanjše napake, saj se nahaja pod tlaki in ometi. Kakršnokoli popravljanje pa je praktično nemogoče in izredno drago. Po končanih ometih se v fini fazi vgrajujejo ogrevalne naprave. Vsaka faza pa mora biti skrbno zasnovana in kakovostno izvedena.