Posted on

Čiščenje avtomobila z različnih površin odstrani bakterije zato si lahko ogledaš to spletno stran https://www.rovando-cars.si/nega-vozila/globinsko-ciscenje-avta/

Vse je odvisno od stranke kaj si želi in kakšne potrebe ima avto. Če bo stranka hotela bolj temeljito globinsko čiščenje avta oziroma celotne notranjosti avta vključno s prtljažnim prostorom, bo čiščenjetrajalo več časa do 8 ur, še posebaj če gre za trdovratno in zastarelo umazanijo, ki je zahtevna več pozornosti in morebitna ponovitve postopka. Če ima oseba hišnjega ljubljenčka, za katere je značilno da puščajo veliko dlake, je avtomobil priporočljivo globinsko čistiti trikrat na leto. To je popolnoma odvisno od stranke.

čiščenje avtomobila

Globinsko čiščenje je še posebaj dobro za kadilce ker med čiščenjem odstranimo tudi neprijetne vonjave prav tako je to pomembno za ljudi ki imajo hišne ljubljenčke. Pri globinskem čiščenjem uporablja posebne aparate, čistilna sredstva, pripomočke, iz avtomobila odpravijo tako bakterije kot alergene, ki se nalagajo po vseh površinah in v notranjosti sedežev in drugih elementov. Zato je zelo priporočljivo, da ljudji ki so občutljivi  na različne vplive iz okolja grejo na kemično čiščenje avta. Podjetje vabi, da se stranke same prepričajo, da so res najboljši v tem kar delajo. Podjetje uporablja le najboljša čistila za svoje stranke in za njihove avte. Pri čiščenju najprej vse temeljito posesajo. Tako avto pripravijo na temeljito kemično čiščenje, ki ga opravijo z za to namenjenimi čistili. Nekatere površine tudi krtačijo, zlasti sedeže. Sledita  izpiranje in globinsko sesanje odvečne tekočine. Najbolje je da notranjost redno površinsko čistite sami, enkrat do trikrat na leto pa podjetje priporoča da kemično čistite. Priporočljivo je čistiti v toplejšem delu leta in sicer po koncu zimske sezone ali ob koncu poletne. Globinsko čiščenje avta poskrbi za odstranitev umazanije, hrane in tekočine, delcev kože, las in dlak, ostankov,… S tem se uredi okolje v katerem sodobni človek preživi kar precej časa. S čiščenjem se odstranijo delci ki niso vidni na človekovo oko in ki slabo vplivajo na počutje človeka v avtu.