Posted on
Stretch folija je raztegljiva folija, s katero lahko ovijate vse, da se ne razsuje ali ne umaže in poškoduje. Ponavadi je namenjena tovoru in paketom, škatlam in paletam ter tovoru na njih. Več o stretch foliji boste izvedeli na https://kammtrade.si/stretch-folija/. Te folije so različnih dimenzij in različnih debelin. Obstaja tudi nano stretch folija, ki je sodoben izum. Zaradi tehnologije, s katero je narejena, je lahko bistveno bolj tanjša pa je vseeno močnejša od klasičnih raztezljivih folij. Zato je tudi cenejša in če jo uporabite, boste prihranili na denarju. Vendar morate to seveda poznati, da veste, da je možno.

stretch folija

Stretch folija se največ uporablja v pisarna in industriji. V obeh branžah pa se uporabljajo drugačne. Zakaj? Ker enostavno se zavijajo drugi predmeti. V industriji se zavijajo pakete, paketi, stroji, škatle in podobno. Velika zadeve. Morajo biti zelo močne, ker kljub raztegljivosti lahko počijo, če niso v večnih plasteh narejene. Zato so lahko kar debele. V pisarnah se uporabljajo tanjše folije, ki niso tako močne, se zavijajo škatle, darila, hrana in podobno. Tudi v gospodinjstvih se velikokrat z mini stretch folijo zavijajo hrana in darila ali pohištvo.
Katera stretch folija je za vas primerna pa vam lahko pomaga usposobljen strokovnjak. Kliknite na zgornjo povezavo in vprašajte, kako vam lahko pomaga. Morda zdaj uporabljat preveč drag in preveč debelo folijo. Morda jo lahko zamenjate za nano strech folijo in pridobite na stroških, ki se zmanjšajo. Najboljša stretch folija za vas se lahko naredi v kateri koli dimenziji in dolžini, za ročno ali strojno zavijanje. Folijo vam lahko tudi obarvajo ali pa jo potiskajo z vašim logotipom ali sporočilom. Le povežite se s proizvajalcem in vse vam bodo uredili.