Posted on

Vsak avto potrebuje servis, redne preglede in občasno tudi popravilo.

Pooblaščeni servis Honda poskrbi za vaše vozilo na najvišji ravni. Lahko se naročite na termin in vaš jekleni konjiček bo spet izgledal kot nov. Servis se ponaša s številnimi kvalitetami in zadovoljstvu strank.

Servis Honda omogoča preglede, servise in popravila, na voljo pa so vam tudi za kakršenkoli nasvet.

Poskrbeli bodo, da na pooblaščenem servisu vgradijo le originalne nadomestne dele, pri katerih vam nudijo tudi garancijo na dele in tudi na storitev. Imajo le najboljša orodja in diagnostične aparature, s katerimi hitro in zanesljivo odkrijejo vzrok težave. Zagotavljajo tudi vrhunsko znanje zaposlenih na področju Hondinih vozil, vi pa boste z njihovo pomočjo vaš avtomobil zaupali najboljšim.

Avtohiša Žibert nudi celotno storitev. Opravljajo osnovno vzdrževanje, servisiranje in popravilo vozil ter vam tudi svetujejo o informacijah z vašo Hondo in njenim vzdrževanjem. Lahko se pohvalijo z njihovo strokovnostjo, bogatimi izkušnjami, naprednim znanjem in prilagodljivostjo. Poleg vsega naštetega pa je največja prednost ta, da boste vse storitve dobili na enem mestu.

Hondina vozila že od nekdaj veljajo za zelo zanesljiva, servis Honda pa si želi njihov ugled ohraniti ali pa ga dvigniti še na višjo raven. Na enem mestu lahko sedaj dobite vse. Obiščite servis in se o tem lahko prepričate tudi sami. Na enem mestu lahko dobite vse od preventivnih pregledov za vaša vozila pa do popravil, rednega vzdrževanja in odprave raznih napak. Nudijo vam vse, kar potrebujete za brezhibno delujoče vozilo.

Zaposleni v avtohiši Žibert vsa vozila zelo dobro poznajo in dobro vedo, kako morajo z njimi ravnati. Njihov servis Honda spada v sam vrh kakovosti. Serviserji v vozila vgrajujejo le originalne nadomestne dele, to pa vam še dodatno potrjuje njihovo pristnost in zanesljivost. Poleg tega je njihov servis že 30 let v sodelovanju s Hondo, spremljajo vse novosti in se prilagajajo vsem smernicam, ki jih ta narekuje.