Posted on

Ročna limfna drenaža pospeši prekrvavitev tam, kjer je najbolj potrebna. Kakovostna in strokovna ročna limfna drenaža dejansko pomaga najprej nahraniti celice, ki so brez hrane in kisika, ker niso prekrvavljene in nato še odvajati odvečno vodo ter nerabne snovi ven iz telesa. To je povsem naraven proces, ki ga nujno potrebujemo za zdravo življenje. Če tega ni, se v telesu nabirajo strupi in celice počasi odmirajo, ker nimajo hrane in pogojev za življenje. Najhitrejša metoda, da se to pospeši in prekrvavi je masiranje prizadetih delov telesa.

ročna limfna drenaža

Strokovna ročna limfna drenaža pomaga odpraviti zastajanje vode in se mora izvajati res pravilno, da se ne povzroči kakšna škoda, zato dobro premislite in preverite, koga boste najeli za to dejanje. Vedno se ročna limfna drenaža izvaja proti srcu, da se v tej smeri skozi krvni obtok odvaja odvečno vodo v ledvica in potem mehur, ali skozi znoj, da gredo toksini ter nerabne snovi ven iz telesa.

Nerabne snovi morajo iti iz telesa, ker je to naravni proces, da človek ne zgnije znotraj sebe, ker se takrat pojavijo obolenja in tudi zelo hude ter smrtne boleznih. Zato tudi pazite na prehrano in uživajte le tako, ki je topna v vodi, ker je topna potem tudi v krvi in vas ne bo zabasala ter onesnažila. Nekatera hrana, ki ni topna v vodi, skoraj nikoli ne gre več ven iz telesa in se nabere, kot celulit.

Kakovostna ročna limfna drenaža pomaga takoj in že takoj se boste počutili olajšano, bolj živo, radostno, veselo in srečno, ker bodo celice začele delovati. To je enako kot telovadba, zato vam po tej terapiji ni treba tisti dan telovaditi in delati vaj. Če ste bolni, se prijavite na masažo in če niste, pojdite poskusiti. Če vam bo koristilo, potem boste vedeli, da je to super preventiva za vas, sproščanje mišic in vozlov ter odpravljanje toksinov.