Posted on

Cestni tovorni promet se uporablja pri nas že desetletja. Zaradi vsestranskosti in mobilnosti ter nizkih stroškov še vedno prevladuje. Velikrat je tudi cestni prevoz zaradi nedostopnosti enih območij kot edina možnost. Večkrat pa se zanj stranke rade odločajo zaradi hitrosti na srednjih in kratkih razdaljah. Pri našem podjetju Seršen Transport d. o. o. vam nudijo mednarodni cestni prevoz katerekoli vrste tovora po vsej Evropi. Zaradi lastnega parka in odličnih zaposlenih bo vaš tovor dostavljen hitro in varno. Prevoz vašega tovora oziroma kamionski prevoz vam nudijo ugodno in po vaših željah.

kamionski prevoz

Poln naklad – kamionski prevoz

To pomeni, da bo v celotnem tovornjaku samo tovor od enega pošiljtatelja. Pri tem gre lahko za tovor različne velikosti. Za prevzem bodo stranke naložile tovor na mestu prevzema blaga, ki pa bo dostavljeno do cilja. Prednosti tega prevoza so, da je hitra dostava, lahko je tudi dostava občutljivih predmetov in  priporočeno pri manj kot 30 paletnih mestih.

Delni naklad – kamionski prevoz

To pomeni, da je tovornjak razdeljen na več pošiljateljev. V njega lahko gre od 1 do 6 palet tovora na posameznika. Lahko pa se tudi zgodi, da bo tovor strank v prikolici večkrat raztovorjen, dokler ne bo dosegel končnega cilja. Prednosti tega prevoza je, da bo prihranek na stroških, časovna prilagodljivost in priporočeno pri manj kot 30 paletnih mestih.

Kontaktirajte jih

Zgoraj omenjeni so družinsko podjetje, ki ima več kot 30 let izkušenj na področju mednarodnega cestnega prometa in logistike. Prepričani ste lahko, da kamionski prevoz pri njih poteka gladko, hitro, po vnaprejšnjem dogovoru, seveda pa pri storitvi upoštevajo zlasti vaše želje in potrebe. Stopite v stik z njimi in videli boste, da so res strokovni, ustrežljivi in odzivni, tako da boste z njihovimi opravljenimi storitvami tudi vi več kot zadovoljni. Verjetno se boste k njim spet vrnili, saj boste videli, da so res najboljši v svoji panogi.