Posted on

Za polikarbonatne plošče cena je zelo ugodna glede na drugo kritino. Kakovostne steklene polikarbonatne plošče – cena je odvisna od velikosti plošč oziroma površine in njene debeline ter tega, ali je votla ali polna. To je sodobna kritina, ki je izjemno lahka, ugodna za nabavo, prostorna in ščiti pred UV žarki. Primerna je za pokrivanje nadstreškov, balkonov, teras, garaže, dvorišča in vrtov ter rastlinjakov. Še posebej jo imajo radi uporabniki za nadstreške in rastlinjake, saj se skozi njo vidi in ni treba prižigati luči oziroma je super kot steklo, ki dejansko ni steklo, ampak umetna masa, ki je topla in odporna.

polikarbonatne plošče cena

Za kakovostne polikarbonatne plošče cena je izjemno ugodna, še posebej, če jih dobite po znižani ceni. V ceno samo je vštet že razrez, kar ceno še zniža. Samo vedeti morate, kolikšno površino boste pokril in kakšne oblike, pa boste vse dobili na dom oziroma določeno lokacijo. Te plošče je izjemno lahko montirati in jih lahko namestite tudi sami na obstoječo ali novo konstitucijo. Če pa menite, da bi bilo dobro, da to naredi mojster, lahko naročite celotno storitev in bo za polikarbonatne plošče cena še nižja, ker vam bodo šteli popust za to, da naredijo vso storitev.

Za moderne stavbe se največkrat naredi kovinska moderna konstitucija, za klasičen in starejše hiše pa lesena, ker to bolj sodi k samemu izgledu stavbe, je pa odvisno do latnika, kaj mu je všeč. Obe konstrukciji sta enako kakovostni in vzdržljivi ter odporni na korozijo ter vremenske vlive, za polikarbonatne plošče cena pa je enaka neglede na to, kam jo namestijo.

Ta strešna kritina je izjemno lahka, zato bo nosilna konstrukcija zdržala še več nega, kot do sedaj. Vendar pa morate namestiti na streho take plošče, da bodo zdržale večjo količino snega, če so take padavine pri vas. To pa so polne in debele plošče, med tem, ko se tanjše in votle uporabijo za kraje z manj snega. Točno katera debeli je za vas primerna, bodo vedeli prodajalci, na katere se obrnite po nasvet. Naredili vam bodo predlog konstrukcije ali obnove konstrukcije in kritine ter vam točno povedali, kaliko kritine potrebujete ter koliko vas bo to stalo.