Posted on

Ste tudi vi na poti duhovne rasti in potrebujete pomoč? Bi obenem želeli pomagati drugim? Morda je NLP hipnoza prava rešitev za vas. V Mastermind Akademiji organiziramo delavnice, kjer se boste naučili hipnoze in samohipnoze. Podrobnosti in datumi izobraževanj so objavljeni tukaj: www.mastermindakademija.com.

NLP hipnoza je učinkovit način za dostopanje do notranjega sveta posameznika. Na delavnici NLP hipnoze in samohipnoze vas bomo naučili, kako spoznati in delati na svojem notranjem svetu, pri tem pa ne boste z nami morali deliti nobenih osebnih podrobnosti. Naučili vas bomo izvajati klasične indukcije in tudi naprednejše. Po uspešno končani delavnici boste lahko izvajali NLP hipnozo zase in za druge.

V Mastermind Akademiji ponujamo izobraževanja na različnih stopnjah, kjer bo osrednja tema NLP hipnoza. Na prvi stopnji lahko pridobite naziv certificiranega in licenciranega NLP praktika in/ali certificiranega praktika hipnoze. Na teh dveh izobraževanjih boste pridobili osnovna znanja in tehnike, s pomočjo katerih boste lahko spremenili vaš način razmišljanja. Želite nehati s kajenjem, pitjem alkohola ali se znebiti odvečne teže? Ko boste znali spremeniti svoje misli, boste znali tudi spremeniti svoje občutke. Ko spremenite občutke, boste znali spremeniti tudi svoje vedenje. Po spremembi vedenja boste priča tudi drugačnim rezultatom.

Z uporabo tehnik NLP hipnoze se boste lahko naučili učinkovitejše komunikacije doma in v službi, izboljšali boste svoj partnerski odnos, lahko pa tudi z njeno pomočjo odpravite svoje strahove in omejujoča prepričanja. NLP hipnoza vam bo pomagala, da se boste osvobodili starih, nezdravih vedenjskih vzorcev, ki izvirajo iz preteklosti, v sedanjosti pa vam več ne koristijo.

Če si torej želite korenitih sprememb v svojem življenju, potem je čas, da NLP hipnoza postane vaše orodje, s katerim lahko spremenite svoje misli. Z NLP hipnozo boste lahko preprogramirali svoj um tako, da ga boste preusmerili v uresničevanje svojih življenjskih želja in ciljev. Čas je, da zaživite svoje sanjsko življenje.