Posted on

Ali ste se odločili, da boste prenovili svoj ogrevalni sistem v vaši hiši pa ne veste kateri produkt bi bil najboljši za vas? eMundia, ki je spletna trgovina vam priporoča nakup njihovih toplotnih črpalk zrak voda. To so toplotne črpalke ki vas bodo zadovoljile. Ogrevale bodo vaše stanovanje in tudi težave pri oskrbi s toplo sanitarno vodo bodo izginile, v vročih poletnih mesecih pa bodo toplotne črpalke uspešno nadomeščale klimatsko napravo. Zagotovo vas toplotna črpalka zrak/voda ne bo razočarala, če se odločite za nakup pri eMundia.

Najbrž se sprašujete kdaj se lahko uporablja toplotna črpalka zrak/voda?

toplotne črpalke

Priporočljivo je da se za nakup toplotne črpalke zrak/voda odločite, ko v bližini svoje hiše ali stanovanja nimate na voljo vodnega vira, zato ne morete kupiti črpalke ki deluje na sistemu voda/voda, niti nimate dovolj zemlje, da bi si zmontirali toplotne črpalke zemlja/voda. Poleg tega so pa toplotne črpalke zrak/voda cenovno najbolj ugodna rešitev izmed teh treh opcij. Najbolje se obnesejo v stanovanjih, ki nimajo več kot 200 kvadratnih metrov površine tal, zelo dobro pa deluje tudi če imamo večjo stavbo, ki ima malo izgube toplotne energije.

Toplotne črpalke zrak/voda, katere lahko najdete v njihovi spletni trgovini in pa tudi v obeh poslovalnicah, so od proizvajalca znamke LG. Ponašajo se z najboljšimi toplotnimi črpalkami. Imajo zelo visoke energijske izkoristke, so energijsko učinkovite in zares visoke kvalitete. Toplotne črpalke zrak voda so le ena izmed mnogih načinov hlajenja in ogrevanja. To pa nikakor ni edina naprava, ki vas lahko greje v zimskih mesecih ko so temperature lahko zelo nizke ali pa vas ohladi, ko je med nami vroče poletje. Poleg toplotnih črpalk vam v spletni trgovini eMundia nudijo tudi druge vrste toplotnih črpalk, kamine, kotle, bojlerje, radiatorje in še mnoge druge proizvode, kateri skrbijo da vas ne bo zeblo tudi v najhujši zimi.