Posted on

Kopalnice so prostor kjer se lahko tuširamo ali pa le sproščamo v kopalni kadi, zato si želimo da kopalnica izgleda pomirjejoče. Da kopalnica izgleda pomirjejoče potrebujemo lepo kopalniško pohištvo z umirjenimi barvami naprimer bela ali siva, seveda pa more tudi ustrezati izgledu ostalega pohištva. Če gradite hišo ali pa je vaše kopalniško pohištvo že staro ki je najverjetneje že povsem razširejo zaradi vlage vam predlagam nakup novega. Pohištvo si lahko izberete v kompletih ali pa ga sestavite iz posameznih omar, največkrat je bolj primirno da kupite komplet saj se vse barve ujemajo montaža pa je hitra in enostavna.

Kopalniško pohištvo

Kopalniško pohištvo je narejeno iz materjalov kot so keramika in plastificiran les. Kopalnice so pogosto zelo vlažne zato moramo biti pozorni da so materjal odporni na vlago tako se ne razširijo in ne začnejo plesniti. Pametno pa je tudi paziti na odpornost materjalov na kemikalije saj so čistila za kopalnice pogosto agresivna in ne želimo si da bi nam čistila uničevala pohištvo. Pozorni moramo biti na število in velikost polic ali predalov sej ne želimo da nam zmanjka prostora.

Pri izbiri kopalnice moramo biti pozorni na izbiro materjalov, ki se pogosto ne odnesejo v vlažnih prostorih saj nekateri niso odporni na vlago in zato se napojijo z vodo in tako razširijo, kasneje se začne nabirati plesen takrat pa je potrebno zamenjati kopalniško pohištvo.  Pohištva si ne želimo stalno menjati zato moramo biti pozorni že ob prvem nakupu. Ko izbiramo kopalniško pohištvo si želimo da je tudi funkcijonalno in da dobro izgleda v prostoru tako je boljše za sproščanje. Paziti moramo še na velikost pohištva ki mora ustrezati velikosti prostora in našim potrebam po prostoru, saj si ne želimo da bi imeli premalo prostora za odlaganje naših pripomočkov za osebno higijeno. Če se odločate za novo pohištvo vam predlagam ogled ponudbe na zgornji povezavi.