Posted on

Hojica je super pripomoček za dojenčka, da se nauči hoditi in da se postavi na svoji nogi. Tukaj je kvalitetna hojica za vašega malčka, ki jo lahko izberete na internetu ni jo naročite domov, pa bo pri vas že v dveh dneh. Na izbiro so številne hojice različnih oblik in barv ter motivov. Nekatere pa omogočajo tudi še kaj drugega, kot so na primer igranje, pritiskanje gumbov in zvok, kar otroka stimulira in razvija njegovo motoriko ter čutila. Otrok bo tako bolj gibljiv in zelo hiter, zato v stanovanju seveda pospravite vse, kar mu je lahko napoto.

hojica

Kakovostna hojica je primerna za dojenčke, ki še ne hodijo, vendar so že tako močni, da se držijo pokonci in sedijo. Hojica je izdelana tako, da ima mehak sedež, ki otroka objame okoli zadnjice, njegove noge pa so proste, da lahko teka po tleh. Ta naprava pa ga drži pokonci, da ne pade in se ne poškoduje. To je način, kako lahko vaš otrok shodi izjemno hitro in se pri tem še zabava.

Vaš otrok bo na ta način imel stik z vami, vam bo lahko sledil ali se igral z drugimi otroki in jim sledil. Njegov svet se bo nenadoma razširil ter izboljšal. Vse ga bo zanimalo, zato pazite, da ne bo kaj potegnil na sebe ali prste vtaknil v vtičnice, preden dobite hojico vse umaknite in zaščitite. V vsakem primeru bi to morali narediti, ko se otrok začne dvigovati na noge in se vleče navzgor. Kvalitetna in zabavna hojica pa mu pri tem le še pomaga, da se postopek odvije malo hitreje.

Ta naprava je še posebej primerna za tiste otroke, ki bolj sedijo in nočejo vstajati ali imajo motorične težave. Tem bo ta naprava pomagala, da bodo postopoma motoriko razvili in se navadili ravnotežja, nato pa bodo lahko tudi samostojno korakali po stanovanju, kar pa je največje veselje vsakega starša in ne samo, ko spregovori.

Nekateri otroci shodijo prej in govorijo prej, drugi pa kasneje. Otrok bo sam pokazal zanimanje. Nekateri plezajo naokoli že takoj, ko se rodijo in tem bo ta naprava resnično v pomoč, da dosežejo željo po tem, da se dvignejo na noge, kar je v človekovi genetiki zapisano.