Posted on

Je vaša dolgoletna želja postati frizer končno pred dokončno realizacijo in odprtjem frizerskega salona. Oprema za frizerje vas čaka na enem mestu, v spletni trgovini, da bo vaš frizerski salon opremljen z vsemi najnovejšimi pripomočki, kar bo vaše storitve le še izboljšalo.

V sodobnih frizerskih salonih potekajo različne nege, od umivanja in striženja po zadnjih trendih, česanja, ravnanja, kodranja do barvanja las. V nekaterih salonih ponujajo tudi dodatne storitve kot so na primer britje, prirezovanje in oblikovanje brade pa tudi oblikovanje obrvi tako za moške kot ženske. Danes frizerska ali frizer strankam svetuje tudi o uporabi lasne kozmetike. Predvsem za ženske stranke imajo v ponudbi tudi storitve, kot so nega obraza, ličenje, manikiro in pedikuro. Za opravljanje vseh naštetih storitev v salonu potrebujete opremo, ki mora biti kakovostna. Zdaj lahko frizersko opremo naročite kar preko spleta in dostavljalci vam jo pripeljejo na želeni naslov po Sloveniji.

frizerska oprema
Vsa potrebna frizerska oprema vam je zdaj dosegljiva na enem mestu.

Frizerska oprema – vse, kar potrebujete
Vsak dober frizer nujno potrebuje kakovostne frizerske škarje, s katerimi lahko res lepo in po zadnjih trendih ostriže vsako še tako zahtevno stranko. Frizerske škarje v ponudbi so namenjene profesionalnim frizerjem, zato so rezila zelo ostra. Poleg škarji frizer nujno potrebuje tudi kakovosten glavnik. Izbirate lahko med različnimi glavniki z različno trdoto, fleksibilnostjo in kvaliteto zobčkov. Za oblikovanje pričesk potrebujete tudi kakovostne krtače. Profesionalna krtača za oblikovanje las z dobrim oprijemom bo oblikovanje pričeske veliko lažje. Na izbiro imate tudi frizersko električno opremo, brez katere v frizerskem salonu ne morete opravljati svojega dela. V ponudbi so najrazličnejši strižniki, haube, climazone in sušilniki. V primeru, da vam v frizerskem salonu manjka tudi pohištvo, lahko izbirate tudi med različnimi delovnimi stoli na kolesih, različno velikimi vozički in prenosnimi umivalniki. Torej vsa frizerska oprema, ki jo potrebujete v frizerskem salonu, vam je na voljo na spletni strani, le nekaj klikov stran.