Posted on

Ali iščete nekaj, da bi polepšali vaš dom? Predlagamo vam fototapete, to so nadgrajena različica klasičnih tapet, ki si bile zelo priljubljene v prejšnjem stoletju. Tako kot tapeta, tudi fototapeta omogoča, da dolgočasni prostor malo poživite in mu vdihnete malo življenja. Fototapete po vaših željah lahko naročite pri podjetju Mediafol, ki izdeluje profesionalne fototapete za vaš dom. Najdete jih na www.mediafol.si/fototapete.

V primerjavi s klasičnimi tapetami pa imajo fototapete eno veliko prednost. Tapete so delali masovno in so lahko ljudje izbirali samo med narejenimi. Pri fototapetah je pa tako, da jih je mogoče prilagoditi vsakemu posamezniku posebej in ugoditi njegovim željam. Kaj pa točno je fototapeta? To je design ali fotografija, ki jo natisnejo na visokokakovostno folijo. V večini so fototapete narejene tako, da jih lahko skoraj brez truda odstranite od površine stene, ne da bi pri tem  poškodovali fototapeto ali steno.

fototapete

Poleg fototapet, so pa tudi stenske nalepke zelo lepe za okraševanje vašega prostora. Te se tudi malce razlikujejo od fototapet. Fototapeta je ubistvu povečana fotografija in zavzame zelo velik del stene ter prikazuje en prizor ali pa samo en delček prizora. Stenske nalepke pa so  v večini napisi ali pa vzorci, ponavadi manjši od fototapete, ki popestrijo vašo steno. Torej pri fototapetah prekrivate skoraj celo steno oziroma večino stene, pri stenskih nalepkah je pa večina stene še vedno vidna.

Fototapete in stenske nalepke so primerne za vsak dom in vsak prostor, saj jih lahko nalepite, kamor jih želite. Primerne pa so tudi za tiste predele, kjer bi radi steno zaščitili. In ker so nekaj, kar vam bo  polepšalo vaš dom, da se boste v njem počutili bolj udobno, domače ter toplo, vam priporočamo, da vprašate prodajalca, ki vam lahko svetuje, katera je najlepša, lahko pa si tudi izberete svoj dizjan, ki je lahko karkoli, od slike do pesmi ali filma, ki bo edinstven za vas, saj bo tako edinstven tudi vaš prostor.