Posted on

Električno kolo cena ni tako nizka, vendar je lahko ugodna, če ga kupite, ko so popusti. Tukaj je za električno kolo – cena objavljena v povprečju pri nas in kaj lahko pričakujete glede na posamezne modele električnih koles. Električna kolesa so super za dolge razdalje, ki jih lahko premagate hitro in pa tudi za klance. Z njimi se lahko peljete v službo ali šolo in po nakupih ali k prijateljem. Odlična so za tiste, ki težje hodite, zato boste dosti bolj mobilni. Ker so majhna in lahko kjer koli parkirate ter vozite, so za po mestu najhitrejše prevozno sredstvo. Tudi najcenejše, saj zanj ne potrebujete ničesar, ne izpita, ne registracije, razen varnostne opreme za kolo in za vas.

električno kolo cena

Za električno kolo cena je zelo odvisna od baterije, kakšno kapaciteto ima in kakšno moč. Močnejša kot je, za bolj močan motor je primerna in dražja je seveda. Večji del cene e-kolesa predstavlja prav baterija, ki lahko stane tretjino kolesa, zato previdno kupite električno kolo in poglejte koliko je staro, da ne bo baterija že na koncu svojih moči. Mora pa se baterija uporabljat, drugače premine, enako kot pri mobitelu, zato jo je treba polniti tudi preko zime, čeprav se na primer ne vozite.

Za električno kolo cena je odvisna tudi od modela kolesa, od tega kako je narejeno, kakšen matiral je, kakšen je okvir, pnevmatike in oprema. Zato se za električno kolo cena giblje med 2000 in preko 6000 evrov, odvisno je, kaj potrebujete in za kaj se boste odločili. Zato lahko počakate tudi na popuste, pa bo znižan in nekoliko cenejši. Čeprav kar hitro poidejo, ker so kolesa zelo cenjena. So hitro prevozno sredstvo, poceni ter zelo zdravo, ker ste na svežem zraku in se gibljete.

Ali ste vedeli, da se navadno kolo lahko pretvorite v električno? Če ga imate, se lahko pozanimate, ali se ga da spremeniti in ga odpeljete mojstru, da vam vgradi baterijo in motor ter kable.