Posted on

Avtodom cena novi modeli so primerljivi z lanskimi oziroma s prejšnjo sezono. Tukaj si pogledate kakšna je cena za nov avtodom vrhunske kakovosti. Avtodom Carthago so izjemno udobni in prestižni za tiste, ki veste, kaj hočete in ste zelo zahtevni ter hočete imeti udobje tudi na počitnicah. V tem avtodomu ga boste imeli enako, kot doma, ker imate vse na enem mestu in pri roki na majhni površini, ki se premika. Sanjsko. Zato si le poglejte kakšna je avtodom cena novi modeli, ki so že v prodajalni in čakajo na vas, da jih odpeljete v neznano.

avtodom cena novi

V avtodomu imate vse, kopalnico, stranišče, jedilnico, dnevno sobo, spalnico, hladilnik, ogrevanje in klimo ter televizijo, omare za shranjevanje in prostor za orodje. Kakšna bo za avtodom cena novi je odvisno od tega, kakšnega hočete imeti. Za velik avtodom cena novi je dosti višja kot za manjši. To pa zato, ker je porabljenega več materiala in ker je v njem več stvari. Večji avtodomi so primerni za večje družine, prijatelje in za tiste, ki hočete največ udobja, ker je bolj prostoren od srednje velikega in od manjšega. Veliki avtodomi imajo namreč več ležišč po potrebi.

Avtodom se da še razširiti, da je še večji in sicer z dodatnim šotorom ali baldahinom, ki se ga pripne na avtodom in se ga po potrebi raztegne tam, kjer boste parkirali, naj bo to v kampu ali v naravi. Tako pridobite več prostora lahko za spanje, kuhanje, da ne kuhate noter in ni pare ali pa za igranje, za vedrenje ob dežju in je hkrati to vaša veža, da se sezujete in slečete mokra oblačila preden greste v avtodom.

Če primerjamo avtodom cena novi je višja, kot za rabljenega, zato lahko premislite in si ogledate tudi rabljene, ki so tisti trenutek na razpolago, če vam kateri ustreza in ga odpeljete takoj. Prej lahko avtodom preizkusite z najemom, da se prepričate, da je to res to, kar ste hoteli.