Posted on

Varnost vašega doma je na prvem mestu, zanjo pa lahko poskrbite kar vi sami. Z nakupom zunanje brezžične kamere boste poskrbeli za nadzor nad vašim domom in njegovo okolice ter spremljali dogajanje kjerkoli že ste. Zunanje brezžične kamere se namreč lahko povežejo z vašim osebnim telefonom ali katero drugo pametno napravo. To vam omogoča ves potreben nadzor tudi takrat, ko vas ni doma. Ne glede na to, ali ste v službi, na izletu ali dopustu, vedno boste vedeli, kaj se dogaja v okolici vaše nepremičnine. To pa zagotavlja, da se vi sami počutite bolj varno in brezskrbno. In prav to je tisto, kar največ šteje.

Prednosti zunanje brezžične kamere

Ena izmed boljših kamer na tržišču je tudi Digicam PRO. Glavna prednost te zunanje brezžične kamere je v njeni povezljivosti z WiFi. To omogoča, da imate vpogled v svoj dom kjerkoli in kadarkoli že ste, dogajanje okoli vašega doma pa spremljajte v živo na svojem telefonu ali drugi pametni napravi. Seveda to še zdaleč ne pomeni, da boste morali ves čas preverjati svojo napravo in tako ugotavljati, ali se kdo nezaželeno sprehaja okoli vaše hiše. Kamera ima namreč vgrajen senzor gibanja in vam vsakič, ko zazna premike, na pametni telefon pošlje alarmno sporočilo. Poleg tega vse zaznane aktivnosti obiskovalcev shrani na pomnilniško kartico, kar pomeni, da lahko dogajanje pozneje tudi preverite.

Uporabniki te vrhunske zunanje brezžične kamere pa so še posebej navdušeni nad kvaliteto slike in možnostjo panoramskega pogleda. Ta vam omogoča, da vidite vse, kar se dogaja tako znotraj kot tudi zunaj vašega doma. Kamero Digicam PRO odlikuje prvovrstna HD 1080P tehnologija, ki omogoča, da vidite jasno in izjemno čisto sliko, brez digitalnega šuma. Poleg tega pa vam ne bo ušel prav noben detajl na posnetku.

Dodatne funkcije, ki navdušijo

Ena izmed boljših funkcij, ki jih premore Digicam PRO je oddaljeno povezovanje s pomočjo domačega ali pisarniškega WiFi omrežja. Do svoje kamere oziroma pogleda lahko tako dostopate na vsakem mestu z internetno povezavo. K še boljši uporabniški izkušnji prispeva intuitivna aplikacija, ki je na voljo tako za iOS kot Android operacijski sistem. Video, ki ga kamera snema, lahko gledate v realnem času.

S pomočjo zunanje brezžične kamere pa ne boste zgolj gledali video vsebin, ampak tudi komunicirali. Z njeno pomočjo lahko poslušate dogajanje in tudi govorite. Zunanja kamera ima namreč vgrajen odzivni mikrofon, s pomočjo katerega lahko poslušate in celo govorite prek prej omenjene aplikacije. Komunikacija je dvosmerna, kar pomeni, da avdio omogoča komunikacijo z vašimi zaželenimi gosti. Dodatno pa se ob zaznanem gibanju aktivira alarm, ki vam pove da se nekdo giba okoli vašega doma. Z aktivacijo avdio sistema za govorjenje pa se boste lahko hitro znebili neželenih gostov ali živali.

Tudi usmerjanje kamere je popolnoma preprosto. Panoramski način omogoča kar 320° vodoravno in 120° navpično vrtenje. Na tak način pokrijete vsa področja okoli vašega doma in v njem ter zares temeljito pregledate okolico. Za še boljšo vidljivost lahko sliko tudi povečate. To vam omogoča 4x digitalni zoom. Še nena uporabna funkcija kamere je, da se lahko uporablja celo kot otroška varuška.

Poskrbite za varnost vaše družine

Glavni namen zunanje brezžične kamere je, da z njeno pomočjo učinkovito zaščitite svoj dom ter vašo družino. Zato je izredno pomembno, da izberete kakovostno in zanesljivo nadzorno kamero, ki ne bo nikoli zatajila. Zunanja kamera Digicam PRO vas bo zaščitila pred neželenimi obiskovalci, vam olajšala komunikacijo s povabljenimi gosti ter vam na takšen in drugačen način pomagala spremljati dogajanje okoli vašega doma. Slednje je zelo pomembno tudi v primeru različnih poškodb zaradi naravnih procesov ali drugih vzrokov, saj boste z video dokazom veliko lažje uveljavljali tudi pravico do povrnitve stroškov za popravilo.

Predvsem pa se boste na račun zunanje brezžične kamere počutili veliko bolj varno, sigurno in brez skrbi. Le kdo si ne bi želel svoj dom spremljati tudi takrat, ko ga ni v bližini? Ne govorimo o obsedenem preverjanju, ampak preventivni ukrepi in nekaj zdrave mere previdnosti nikoli ne škodi. Verjamemo, da ste med njimi vsi tisti, ki si zase in svojo družino želite le najboljše. Ker k temu nedvomno sodi tudi primerno urejen in zaščiten dom, vam svetujemo, da si zanj omislite zanesljivo in zaupanja vredno zaščito v obliki zunanje kamere Digicam PRO. Prepričani ste lahko, da vas nikoli ne bo razočarala.