Posted on

Podjetje Trisa, ki nudi Trisa prikolice, je že od leta 2008 prisotno na trgu. Njihova dejavnost je predvsem osredotočena na kmetijsko in gozdarsko mehanizacijo. Poleg tega zagotavljajo tudi strokovno servisno službo. Izkušnje, ki so jih pridobili skozi leta, ter želje naših strank so jih privedle do odločitve za ustvarjanje lastne blagovne znamke prikolic, imenovane Wöz Anhänger. Ta blagovna znamka je znana po visokokakovostnih traktorskih, gradbenih in prikolicah za prevoz bal. Veselijo se, da lahko svoje znanje in poznavanje panoge, v kateri delujejo, delijo s strankami ter jim pomagajo pri nakupu in zagotavljanju zadovoljstva pri delu z izbranimi stroji in opremo.

Vsestranskost, nosilnost in zanesljivost za prevoz različnih tovorov

Traktorske prikolice so zelo praktična sredstva za prevoz različnih vrst tovora. Izdelane so iz visokokakovostnih materialov in zagotavljajo zanesljivo delovanje tudi pri zahtevni vsakodnevni uporabi. Ena glavnih prednosti traktorskih prikolic je njihova vsestranskost. Uporabljajo se lahko za prevoz lesa, zemlje, kamenja, poljščin in drugih tovorov. Zato so idealne tako za kmetije kot tudi za gradbišča in gozdarstvo. Druga pomembna prednost traktorskih prikolic je njihova nosilnost. Na voljo so modeli, ki prenesejo obremenitve od 3.800 kg do 12.700 kg. Nekateri modeli lahko prevažajo tudi izjemno težke tovore, hkrati pa ohranjajo visoko raven stabilnosti in varnosti med prevozom.

Enostavne za uporabo so tudi traktorske kiper prikolice. Omogočajo enostavno nagibanje prikolice, kar omogoča hitro razkladanje tovora z zadnje strani ali iz stranskih sten. Če potrebujete kakovostno in zmogljivo traktorsko prikolico, ste na pravem mestu. Podjetje Trisa vam ponuja širok izbor modelov, primernih za različne namene in proračune.

Visoka kakovost, učinkovitost in vzdržljivost

Wöz Anhänger je vodilno evropsko podjetje v proizvodnji prikolic, ki uporablja najnovejšo tehnologijo razvoja in visokokakovostne materiale. Njihova ponudba obsega traktorske prikolice, gradbene prikolice in prikolice za prevoz bal. Produkti podjetja temeljijo na skrbno oblikovanih tehničnih rešitvah, ki ustrezajo potrebam strank ter zagotavljajo večjo učinkovitost in zanesljivost v primerjavi s konkurenco. Vrhunska kakovost produktov je predvsem rezultat sodelovanja s končnimi uporabniki skozi celotno življenjsko dobo prikolic. Prikolice so vzdržljive in zanesljive, kar je še posebej pomembno za gradbince. Gradbene prikolice iz linije Bau-Line so zasnovane za prevoz gradbenih in delovnih strojev, težkih kolutov in ostalega gradbenega materiala. Za te prikolice so značilne stranice iz trpežnega Hardox materiala, pri čemer se zadnja stranica hidravlično odpira navzdol s pomočjo dveh cilindrov.

Vrhunske gozdarske prikolice in dvigala za lažje delo v gozdarstvu

Palms, ki izdeluje gozdarske prikolice se lahko pohvali z dolgoletnimi izkušnjami v industriji, kar jim omogoča uporabo kakovostnih materialov in zagotavljanje zanesljive učinkovitosti. Certifikat kakovosti in inovativna tehnologija lakiranja pa zagotavljata, da se vrednost Palms prikolic ohranja še dolga leta. V ponudbi lahko izbirate med različnimi modeli Palms prikolic, ki se razlikujejo glede na zmogljivost, nosilnost, velikost in dodatno opremo.

Kot proizvajalec gozdarskih prikolic in dvigal se je podjetje Palms uveljavilo kot eno najboljših v Evropi. S trdim delom in nenehnim razvojem so svoje izdelke prilagodili, da olajšajo delo v gozdarstvu svojim strankam. Palms prikolice se uvrščajo med najboljše na trgu. Lahko jih kombinirate z dvigali Palms, s čimer ustvarite nepogrešljivo orodje, ki vam bo olajšalo delo v gozdu. Če iščete zmogljivo in kakovostno gozdarsko prikolico, ste na pravem mestu. V podjetju Trisa d.o.o. se že dolga leta ukvarjajo z gozdarsko in kmetijsko mehanizacijo. V ponudbi najdete najširši izbor prikolic na enem mestu. Prodajalci z veseljem uporabijo svoje dolgoletne izkušnje, da vam svetujejo pri izbiri in nakupu Palms prikolice, ki bo ustrezala vašim željam in potrebam.

Močne, varne in zanesljive rešitve za vaše potrebe

Wöz Anhänger je vrhunski evropski proizvajalec prikolic, ki uporablja najnaprednejšo tehnologijo razvoja in visokokakovostne materiale. Njihova pestra ponudba vključuje traktorske prikolice, gradbene prikolice in prikolice za prevoz bal. Tehnične rešitve prikolic so skrbno načrtovane in oblikovane, da zadovoljijo potrebe kupcev ter povečajo učinkovitost in zanesljivost v primerjavi s konkurenco. Prikolice Wöz Anhänger Bale-Line za prevoz bal so močne, varne in zanesljive. Primerne so za prevoz različnih vrst tovora, kjer je potrebna ravna površina. Tandem prikolica Wöz Anhänger Bale-Line ima nosilnost 12 ton in nakladalno površino 7,1 metra.

Gozdarska dvigala za učinkovito nakladanje in razkladanje lesa

Gozdarska dvigala so ključno orodje za nakladanje in razkladanje lesa ter odpadnega materiala. Odlikuje jih trpežna konstrukcija, velika zmogljivost in hitrost. Vsako gozdarsko dvigalo v ponudbi je označeno s šifro. Prva številka pred piko se nanaša na serijo dvigala, medtem ko številka za piko označuje največji doseg žerjava. V drugi seriji so na voljo gozdarska dvigala manjših velikosti. Kljub kompaktnim dimenzijam so ta dvigala izjemno vzdržljiva in enostavna za uporabo. Lahko jih montiramo na različne platforme. Gozdarska dvigala iz tretje serije so primerna za pripravo drv in odstranjevanje bal sena s polj. Največji doseg dvigal iz te serije je 6,7 metra. Ti lahki in kompaktni modeli uporabljajo enake tehnologije in sestavne dele kot modeli iz večjih serij.

Odkrijte kakovostne modele Humbaur

V ponudbi imajo širok izbor avtoprikolic različnih modelov, ki se razlikujejo glede na namen, obliko in velikost. Ena izmed najbolj priljubljenih vrst je enostavna avtoprikolica, ki je namenjena prevozu osebnih predmetov, kot so pohištvo, kolesa, smuči in podobno. V ponudbi se nahajajo tudi avtomobilske prikolice priznanega nemškega proizvajalca, Humbaur. Ta podjetje ponuja različne modele avtoprikolic, ki so bili strokovno zasnovani in izdelani na podlagi zahtev strank. Humbaur prikolice so namenjene za zahtevno vsakodnevno uporabo.