Posted on

Pritožbe glede težkih šolskih torb niso novost, saj se s tem problemom soočamo že več let. Več o rešitvi tega problema si preberite na naslovu: https://www.rolljet.com/si/blog/solske-torbe-za-prvo-triado/. Čeprav starejši otroci še nekako prenesejo nošenje težjih torb na krajše razdalje, pa to negativno vpliva predvsem na najmlajše učence, ki komaj vstopajo v šolski svet. Na žalost moderni šolski sistem še ni našel rešitve za težke šolske torbe za prvo triado, ki močno škodujejo normalnemu razvoju najmlajših učencev.

Inovativna rešitev – RollJet

Rešitev za ta težaven problem smo našli v RollJetu – inovativnem skiroju, ki je opremljen z ergonomsko oblikovano šolsko torbo, prilagojeno otrokom. RollJet ne le omogoča lažje prenašanje bremen, temveč tudi spodbuja otroško veselje do šole, saj se lahko otroci zdaj do šole vozijo namesto hodijo.

Šolske torbe za prvo triado

Problem težkih šolskih torb v prvi triadi

Morda se vprašate, zakaj bi sploh razmišljali o nakupu skiroja RollJet za vašega otroka, saj ste tudi sami nekoč šolo obiskovali peš s težko šolsko torbo, pa ste danes zdravi in močni. Vendar pa se šolska situacija ni ohranila nespremenjena. Šolske torbe za prvo triado, težke tudi več kot 10 kilogramov, so postale realnost. Učbeniki, zvezki in obsežno gradivo, ki so nekoč v šoli zavzemali manj prostora, sedaj pripomorejo k enormni teži otroških nahrbtnikov. Nošenje takšnih bremen, še posebej pri mlajših otrocih, katerih hrbtenica se še razvija, lahko privede do bolečin, slabe drže in kasnejših resnih poškodb. Zdravniki vse pogosteje opozarjajo na naraščajoče težave z hrbtenico in ledvenim delom pri otrocih in mladih.

Odlična rešitev za šolske torbe za prvo triado

Pretežke šolske torbe za prvo triado lahko predstavljajo resno tveganje za zdravje vaših najmlajših otrok. Zato je čas, da naredite korak k bolj zdravemu vsakdanu svojih šolarjev. RollJet, skiro s snemljivo šolsko torbo, ponuja vrhunski pripomoček z več funkcionalnostmi, ki bo vašemu vedoželjnemu otroku olajšal šolske dni ter jih naredil bolj zabavne.

RollJet ni le sredstvo za lažje prenašanje težkih šolskih torb za prvo triado. To je tudi prevozno sredstvo, ki otrokom omogoča, da pot v šolo postane prava zabava na treh kolesih. Po pouku pa se RollJet prelevi v športno prevozno sredstvo, ki otroke popelje na različne aktivnosti, na igrišče ali pa na zaslužen sladoled.

Lastnosti, zaradi katerih je RollJet odlična izbira

Kljub skrbem mnogih staršev je RollJet varno prevozno sredstvo, saj ima kar 3 kolesa, ki zagotavljajo stabilnost in varno vožnjo. Šolske torbe za prvo triado so običajno pretežke za otroško hrbtenico, ki se še razvija. RollJet pa varuje otroško hrbtenico pred težo torbe in spodbuja gibanje. Po napornem šolskem dnevu si vsak otrok zasluži sprostitev in rekreacijo. RollJet omogoča zabavo na poti v šolo in na igrišču po končanem pouku, lahko pa ga vzamete tudi na počitnice, brez šolske torbe, seveda. RollJet ponuja tri različne funkcionalnosti. Otrok lahko vozi skiro s pritrjeno torbo, vleče torbo na kolesih ali pa vse skupaj zloži in nosi na hrbtu. To omogoča popolnoma prilagodljivo in zabavno nošenje šolske torbe za prvo triado.

Za samozavestne in samostojne otroke

Šolske torbe za prvo triado pogosto niso prilagojene najmlajšim šolarjem. Velikost, teža in neprimerna oblika so lastnosti, ki marsikateri šolski torbi manjkajo, kar lahko negativno vpliva na udobje nošenja in samozavest otroka. Ob pogledu na te pretežke šolske torbe je jasno, da otroci v njih ne uživajo, kar pa lahko vpliva tudi na njihovo samozavest.

Pot do šole z RollJet skirojem

Naj bodo prvi koraki vaših otrok po šolskih hodnikih polni veselja in samozavesti. RollJet skiro ponuja enotedenski brezplačni preizkus, ki bo nošenje šolske torbe spremenil v zabavno izkušnjo. RollJet skiro ima tri kolesa, kar zagotavljajo stabilnost med vožnjo in omogoča varno potovanje v šolo. Poleg tega pa otrokom ni več treba nositi težke torbe na hrbtu, ampak jo lahko vozijo na skiroju. To pomeni bolj stabilno hojo, manj obremenitve hrbtenice in občutek samozavesti pri otrocih.

Inovativna trajnost in znanje za boljšo prihodnost

Vsak skiro RollJet je rezultat naprednega razmišljanja in tehnološkega znanja, ki si prizadevata za trajnostne in zdrave rešitve za vsakdanje življenje. V podjetju Ham ponosno razkrivajo, da je RollJet patentiran izdelek iz Slovenije, izdelan iz najbolj kakovostnih materialov, ki se običajno uporabljajo v proizvodnji visokotehnoloških izdelkov, vključno z letalsko industrijo. Razvoj tega izjemnega produkta, ki olajša nošenje šolske torbe za prvo triado, je trajal kar deset let.