Posted on

Skuter je hitro in učinkovito, varno ter poceni vozilo, ki ga lahko vozi vsak in ne zavzame prostora, zato lahko parkirate kjerkoli. Peugeot skuter je cenjen od nekdaj, ker je zanesljiv, kakovosten in lep na pogled. Peugeotova ponudba je široka. Od 50-kubičnih skuterjev, primernih za 16-letnike, ki se odpravijo na pot, do 400-kubičnih trikolesnih skuterjev, primernih za voznike avtomobilov brez motoristične izobrazbe, je ponudba Peugeot popolna, da vas popelje na pot s cenovno dostopnim, zanesljivim in elegantnim vozilom. Skuterje Peugeot lahko dostavimo kamor koli v Sloveniji po zelo ugodnih cenah. Preprosto stopite v stik z enim od ekipe za več informacij o tem.

skuter

Skuter je od svojega prvega motoriziranega dvokolesnika leta 1898 naprej izjemno inovativen in vedno v trendu. Prvi skuter s plastično karoserijo, prvi električni skuter, prvi 125-kubični motor, opremljen z zaviranjem ABS … Prisotni so v 70 državah in ponujajo rešitev za 2 oz. 3 kolesa, prilagojena vašim potrebam, okusu in življenjskemu slogu, zahvaljujoč široki paleti modelov od 50 do 400 cc. Vsak lahko vozi skuter, ki je njemu primeren, zato vprašajte prodajalca, kateri model bi bil primeren za vas. Dizajn, ki ga je navdihnil legendarni Peugeot S55, z novimi modernimi linijami, svetlimi barvami in elegantnimi kromiranimi zaključki: neoretro skuter na cesti ne bo ostal neopažen. Pod lučmi nočnega mesta ali med vožnjo v rutinskih prometnih zastojih je popoln spremljevalec na vsakem izletu po mestu.

Za učinkovito zaviranje je opremljen z zavornim sistemom ABS. ABS se aktivira z desno ročico in zagotavlja optimalno zaviranje, ne da bi motil stabilnost skuterja in preprečil blokiranje njegovih koles. Udobje, poudarjeno s stilom. Nizek sedež (največ 770 mm), široka ravna opora za noge, elegantni gumijasti elementi za boljši upor pri zdrsu, predal za rokavice, zato se vedno vozite udobno ne glede na višino voznika. Oblikovan je za to, da lahko vozite z njim še koga in da spravite prtljago ter čelado na varno v kovčke. Zato je idealen za mesta in podeželje.