Posted on

Ste v nakupu novih garažnih vrat in ne najdete ta pravih kvalitetnih. Saj danes je kar precej ponudnikov, ki ponujajo garažna vrata in seveda vsi pravijo, da imajo kvalitetna. Ste mogoče razmišljali, da bi imeli nova sekcijska garažna vrata. V nadaljevanju vam bom malo opisala, zakaj so ta vrata res kvalitetna in takrat je odločitev samo vaša, kako se boste odločili.

sekcijska garažna vrata

Že 11 let izdelujejo res kvalitetna sekcijska garažna vrata v podjetju Hanus, so specializirana proizvodnja. Zaupalo jim je že nešteto kupcev, ki so še danes zelo zadovoljni in jim ni žal, da so garažna vrata kupili pri njih. Lahko povprašate tudi pri drugih ponudnikih glede sekcijskih garažnih vrat in na koncu primerjate. Boste videli, da vas bo nato pot usmerila k podjetju Hanus.

In kakšna kvalitetna vrata vam ponujajo, vas sigurno zanima. V ponudbi imajo kar nekaj različnih barv sekcijskih garažnih vrat, od bele, sive ter rjavih barv. Ponudijo vam različne oblike ter debeline panelov, tudi debelina pločevine je različna od različice. Garažna vrata lahko uporabite v stanovanjskem objektu ali poslovnih. Nudijo vam proizvodnje linije po najnovejših standardih z najvišjo kakovostjo. Na vse vremenske pojave so sekcijska garažna vrata namenjena, ker je v vratih posebno polnilo. Če je prišlo do izpada električne energije, se vrata samodejno odpirajo in zapirajo, osvetli se prostor avtomatično, ko se vrata zapirajo in odpirajo. Če zaznajo kakršno koli oviro, naredijo avtomatični povraten ukaz. Odpiramo in zapirate jih lahko z daljinskim upravljavcem, če pa imate željo vam uredijo tudi s pomočjo kode in tipkovnice.

To je samo nekaj detajlov, zakaj so sekcijska garažna vrata tako dobra in zakaj se odločit za njih. Če vas zanimajo še bolj podrobne informacije, je najboljše, da se oglasite pri njih. Oni so pravi naslov, da vam na vsa vprašanja odgovorijo in nato se vi odločite če boste pri njih vzeli garažna vrata.