Posted on

Predelava avtodoma je včasih potrebna zaradi določenih stvari, ki bi jih radi imeli kot dodatek za izboljšanje kakovosti bivanja v njem. Lahko tudi zaradi dotrajanosti. Predelava avtodoma na sodoben in kakovosten način je primerna za to, da boste sledili novodobnim smernicam na področju varnosti in sodobne tehnologije v vašem vozilu, ki je cenejša in boljša ter varčnejša od prejšnjih rešitev. Med drugim na primer lahko montirate sodobno in kakovostno klimo, če je še nimate za vroče dni, da boste imeli v avtodomu prijetno temperaturo v vsakem času. Moderna klima je lahko tudi hkrati LED luč v več barvah, da vam pričara romantično in posebno vzdušje med počitnicami.

predelava avtodoma

Predelava avtodoma s klimo pomeni, da boste imeli super ozračje in da bo klima disketno ohladila avtodom, ki je dolg do sedem metrov, ne bo pa pihala v ljudi in ne bo porabila dosti elektrike. Znanji del klime je narejen aerodinamično, da vozila ne ovita pri vožnji. Na avtodom lahko montirate še anteno ali sončni panel za elektriko in baterijo bo treba manjkrat polniti zaradi tega. Tako vam bo predelava avtodoma pomagal privarčevati in narediti avtodom bolj sodoben ter uporaben.

Starejši avtodomi nimajo tako inovativnih in dobrih rešitev, kot novi, zato se predelava avtodoma v moderno verzijo res splača, o čemer se pozanimajte pri mojstru. Avtodom lahko pripeljete pokazati v podjetje in predlagali vam bodo boljše rešitve. Poleg tega je možno predelati kombi v pravi avtodom, zato lahko vprašate tudi zanj, če ga imate in ga ne potrebujete, kaj se da narediti. Nekateri ga po počitnicah nato uporabijo naprej kot tovorno vozilo, nekateri pa ga uporabljajo kar vse leto za super svobodne izlete po vseh možnih deželah.

Ko se avtodom predela, boste imeli dosti več prostora in ugodnosti, kot ga imate sedaj. Splača se, da vam bo udobno ter dobro. Mojstri pa vam bodo najprej predstavili načrt, kako ga izboljšati.