Posted on

Poročne obleke so simbol zvestobe in sreče na poročni dan. Nevestine obleke ženin ne sme videti prej, kot le na poročni dan, taka je tradicija in vraža, da nasprotno prinaša nesrečo. To je sicer vraža vendar je prelepa nevesta res lepo darilo ženinu na njun najlepši dan in za to se je vredno potruditi ter ozaljšati. Poročne obleke za najbolj zahtevne uporabnike lahko najdete na tej povezavi. Ženin mora biti vreden prelepe neveste zato naj se obleče v najlepše in najbolj svečane kose moške obleke, ki bo gotovo sodila k nevestini.

poročne obleke

V modernih časih se dogaja, da nevesta in ženin skupaj izbirata  poročne obleke tudi za to, ker niso več tako zelo klasične, kot nekoč. V modi je več barv in kombinaciji z modnimi dodatki. Obleki za bodoča zakonca sta lahko usklajeni in v harmoniji ali pa v kontrastu. Nevesta je običajno v beli barvi, ni pa nujno, marsikatera nevesta raje izbere druge pastelne barve, kot je na primer bež, ali celo bolj drzne. Moške obleke so največkrat črne, modre ali rjave barve, neobičajne in atraktivne barve pa so bela moška obleka ali kombinacija črno rdeča.

Ne glede na to, katere poročne obleke so vam ljubše pri srcu, naj bodo tradicionalne ali bolj divje, nenavadne, pravljične in kraljevske, vse je možno dobiti po naročilu celo za vse postave. Saj vemo, tako ženske kot moški smo zelo različnih postav, od velikih do majhnih ljudi, pa vitkih in okroglih ter bodočih mamic s trebuščki. Našli boste poročne obleke čisto za vse postave in karakterje v najkakovostnejših oblikah.

Poročne obleke naj bodo sanjske enkratne in neponovljive, če jih boste oblekli samo enkrat. Če pa želite biti bolj praktični in ekonomični, potem si boste gotovo omislili takšne obleke za ženina in nevesto, ki bodo nosljive tudi po poroki, kar je seveda možno za različne svečanosti.