Posted on

Za lepoto smo pripravljeni narediti in potrpeti marsikaj, predvsem ženske pa si zelo želijo imeti lepe in čvrste prsi. Operacija prsi za povečanje dojk je ena od najbolj pogostih lepotnih operacij pri nas. Poslužujejo se ga ženske iz različnih razlogov, bodisi zgolj estetskih, ali pa tudi zdravstvenih, tako, da je tovrstni poseg res vsestranski.

Lepoten operacije so v zadnjem času doseglive res skorajda vsakemu in vse več ljudi se jih poslužuje za to, da si polepšajo svoj izgled, saj le ta lahko močno vpliva na samozavest in samopodobo človeka, posledično pa seveda lahko močno vpliva tudi na počutje in zdravje posameznika. Operacija prsi kot ena najbolj klasičnih in naj pogostejših operativnih posegov se v našem centru izvaja tako rekoč rutinsko. S pacientko se seveda najprej temeljito pogovorimo, da ugotovimo predvsem njene razloge za tak poseg in pa seveda tudi to, kakšne so njene želje in pričakovanja. Nato se skupaj dogovorimo, kakšna naj bo operacija prsi in kakšen rezultat posega lahko realno pričakujemo.

operacija prsi

Po opravljenem posegu je pacientka zelo hitro odpuščena iz bolnišničnega zdravljenja, kajti sam poseg v svoji sodobni in razviti verziji ne zahteva več velikega posega v tkivo in posledice posega se hitro zarastejo z minimalnimi vidnimi posledicami posega. Na ta način je operacija prsi ena izmed najmanj invazivnih operacij in ravno zato se veliko žensk, ki niso najbolj zadovoljne s svojim izgledom, bodisi zaradi naravnih danosti, ali pa zaradi posledic življenja ali bolezni, odloči za tovrstni poseg, ki ji lahko močno okrepi samozavest, povrne visoko samo podobo in posameznici pomaga pri soočanju z vsakodnevnimi izzivi, ki se postavljajo pred vse nas. Če smatrate, da bi vam operacija prsi lahko izboljšala vašo samopodobo, ali pa si želite zgolj odpraviti posledice dojenja in staranja, se oglasite pri nas in na najbolj strokoven način bomo poskrbeli, da se boste počutile spet lepe.