Posted on

Odkup odpadnih kovin je zelo donosno za vas, ko jih prodate. Za odkup odpadnih kovin se cena prilagaja na borzi, a je visoka, ker je to zelo cenjena surovina iz katere se pridobijo novi kovinski izdelki, kovinske rude pa manjka na trgu, saj je pridobivanje le-te umazano in potratno ter škodljivo za naravo. Če imate doma odpadne kovine, ki so lahko posoda, pohištvo, stroji, žeblji, žlebovi in še bi lahko naštevali, ograje na primer, se vam jih splača prodati in si napolniti denarnico. Tudi podjetja lahko prodajate staro kovino ali pa odpadno od proizvodnje, kot so železni opilki in drugi kovinski ostanki od proizvodnje.

odkup odpadnih kovin

Odkup odpadnih kovin je zdaj možen na vašem domu ali v podjetju. Lahko je enkraten ali periodičen, odvisno je, koliko imate kovine. Če imate velike kovinske kose, kot so vozovi, nakladalke, stari stroji na kmetijah in v podjetjih, vse to vam lahko varno razrežejo, naložijo na vozilo in odpeljejo. Vi pa dobite na račun zgolj denar ali pa v gotovini, kot vam bolj ustreza. Za vas bo tak odkup odpadnih kovin predstavljal precejšno zmanjšanje stroška nabave kovinskega materiala ali izdelkov.

Koliko boste dobili za kovino je odvisno od vrste kovine. Najbolj je cenjen baker. Cenijo tudi železo in druge kovine, na primer aluminija primanjkuje a ga je pa povsod doma dosti, saj je večina kovinskih izdelkov narejenih iz aluminija, kot so pohištvo in okna ter vrata. Potem je cena odvisna tudi od stanja kovine, bolj kot je čista, več je vredna. Vendar se odkup odpadnih kovin vrši tudi za druge odpadne kovine, ki niso čiste, pa tudi za kable, ki so oviti v plastiko. Z njimi imajo več dela, zato je cena nekoliko nižja.

Če kovine prodate, boste pomagali svojemu žepu in naravi, ker je proizvodnja rude dosti dražja ter umazana in naravi škodljiva, bolj kot predelava obstoječih kovinskih odpadkov. Naročite odkup že zdaj ali pošljite povpraševanje prek obrazca in se pogovorite s prodajalcem. Vse, kar vas zanima, vam lahko razloži in vam da individualno oceno odkupa vaše kovine. Ni vam jo treba nikamor peljati niti dajati drugim, ki bi jo v vsakem primeru prodali in zaslužili namesto vas. Zaslužite sami.