Posted on

Podjetje Domize se ukvarja z kvalitetnim pohištvom in ročno narejenimi pohištvenimi izdelki ter izdelavo 3D modela vašega stanovanjskega prostora, saj si lahko s tem predstavljate vse podrobnosti še preden so narejene. Več o pohištvu domize si lahko preberete na https://domize.si/ .

pohistvo-domize-garniture

Pohištvo je sodobnega izgleda, stil pohištva pa je poseben in pritegne vaše oko. Pohištvo je narejeno iz kvalitetnih materialov, kar vam omogoča udobno in mehko sestavo vašega doma in vaših prostorov. Podjetje Domize vam ponuja Pisarniške stole, vzmetnice in ležišča, Postelje ter sedežne garniture.

Pohištvo je namenjeno vsem strankam še posebno pa tistim, ki bi radi svojemu domu dodali svežino in mehkobo s raznovrstnim ročno narejenim pohištvom različnih proizvajalcev. Strokovnjaki vam bodo pomagali in svetovali, da se boste lažje odločili za vaše pohištvo in izpolnili svoje sanje s popolnim pohištvom domize.

Če ne najdete izdelka, ki bi ustrezal vašim željam, je na voljo tudi izdelava pohištva po meri s specifičnimi oblikami in merami. Podajte domišljiji svojo pot in pričnite opremljati vaše prostore s kvalitetnim pohištvom, ki vam bo zadal občutke, ki jih prej še niste začutili. Na izbiro imate šitoko izbiro sedežnih garnitur usnjenih in drugih materialov  s možnostjo raztegljivosti v ležišča. Usnje je poznano kot kvaliteten in cenjen material, vendar mora biti pravilno vzdrževan in pravilno negovan.

Usnje je trpežen ter zelo obstojen material, ki poda eleganten in prefinjen občutek in so zaradi takega razloga usnjene sedežne garniture celo cenjenje in imajo veliko povpraševanja. Udobni pisarniški stoli vam bodo dolgo služili in vam omogočili udobno in kvalitetno delovno izkušnjo. Za profesionalno uporabo in delo rabimo enako kvalitetno pisarniško opremo kot na primer dober računalnik in ostalo opremo, ki jo potrebujemo za delo. Ergonomska oblika vam nudi zdravo držo in posebno udobje. Za kakovostno delo pa potrebujemo tudi enako kakovosten spanec, ki nas bo pripravil za naslednji dan.