Posted on

Moj Atelje je podjetje, ki vam izdela kakovosten logotip, ki nato postane zaščitni znak vašega podjetja. Ljudje si zelo dobro zapomnijo storitve oziroma podjetje po kvalitetnem logotipu, zato je izdelava logotipa zelo pomembna zadeva. Glavni element celostne grafične podobe podjetja je logotip, saj se pojavlja praktično povsod. Najdemo ga na poslovnih tiskovinah kot so vizitke, računi, dopisi, na poslovnih mapah, prisoten pa je tudi drugje: na stavbah, v oglaševanju, plakatih ter publicističnih vsebinah.

Izdelava logotipa je torej zelo pomemben del naše dejavnosti, kajti z njim se predstavljamo kdo smo ter kaj predstavljamo. Tisti podjetje, ki ima dober logotip, je njihov prepoznavni znak,le ta pa pritegne pogled in se nam ob prvem pogledu dobro vtisne v spomin.

izdelava logotipa

Izdelava logotipa mora biti taka, da je izdelan za široko uporabo v grafični podobi podjetja, čiste morajo biti tudi linije in ne sme vsebovati drobnih dodatkov. Prav tako mora biti lahko berljiv, pregleden in tudi enostaven. Od konkurence vas loči unikatna izdelava logotipa, s tem pa si ustvarite dober vtis na odjemalca vaših storitev oziroma kupca. Oblikovalec mora prisluhniti vašim željam, izdelava logotipa pa mora biti taka, da bo povečala vašo prepoznavnost, navdušila vaše stranke in pa nenazadnje tudi vas same.

Oblikovalci so v podjetju Moj Atelje skladni z željami naročnika in kreativni, zelo se trudijo da so končni izdelki zelo kvalitetni obenem pa se seveda držijo dogovorjenega roka. Ko jim najprej pošljete povpraševanje, vam na podlagi vaših želja ter podatkov predstavijo več idejnih predlogov. Izpopolnijo vam vašega najljubšega in pri tem upoštevajo glavne karakteristike logotipa: kreativnost, prepričljivost in enostavnost. Izdelava logotipa seveda poteka v vseh potrebnih formatih, katere želite imeti za vašo uporabo. Čisto na koncu vam oblikujejo CGP vašega podjetja – oblikujejo vam logotip za uporabo na računih, vizitkah, dopisih, avto nalepke, žige ter tako naprej. Včasih manj informacij pove veliko več zato naj bo izdelava logotipa premišljena.