Posted on

Si želite pobližje spoznati lepote Dolenjske, pa ne veste, kje bi prenočili? Izberite hotel Novo mesto, saj imate na dosegu rok vse naravne znamenitosti ob reki Krki. Ne pa samo znamenitosti, ampak tudi okusno hrano in pijačo.

Hotel Novo mesto bo prebudil vse vaše čute, če si boste to le dovolili
Ste si kdaj želeli prenočiti v sobi, kjer se umirite s pomočjo najljubšega zelišča? Ja, to je zdaj mogoče. Izberete si najljubše zelišče, ali pa tistega, ki ga v danem trenutku najbolj potrebujete glede na stresne situacije, ki so z vami vsak dan v letu. Vonj izbranega zelišča vas bo sprostil in umiril, da boste lahko uživali na dolenjskem oddihu. To pa še ni vse, kaj če bi si izbrali še blazino, ki vas bo zazibala v najbolj miren in regeneracijski spanec.

hotel novo mesto
Obiščite hotel Novo mesto in se pustite razvajati.

Hotel novo mesto goste vsako jutro pocrklja tudi s kraljevskim zajtrkom, ki je sestavljen iz domačih dobrot. Z veseljem vam bodo postregli tudi z zeliščnimi čaji, ki jih pripravljajo iz avtohtonih zelišč, ki rastejo na vrtovih, obronkih prastarih gozdov, domačih zelenih gričih in prostranih senožetih. Zelišča se ne znajdejo samo v napitkih, ampak tudi na krožnikih kot že omenjeno pa tudi na blazinah. Za vas pa pripravijo tudi prav posebne in nepozabne zeliščne pustolovščine, ki so primerne za vse obiskovalce od družin z otroki, do poslovnih gostov, saj v zavetju hotela lahko organizirate teambuilding, ali si preprosto vzamete čas za aktiven oddih in spoznavate okolico z električnim kolesom, s pomočjo veslanja ali na pohodu po bližnjih gričih.

Hotel Novo mesto z največjim veseljem sprejme vse popotnike, družine, poslovne goste, otroke pa tudi hišne ljubljenčke, torej vse, ki si želijo oddiha in novih dogodivščin. Zelo se že veselijo vašega obiska, zato jih kontaktirajte in si rezervirajte nepozaben oddih na območju prelepe Dolenjske.